voda
voda
Ahojda Opláci. Potřebuju prosím poradit. Mám astru 1.7 Dti motor isuzu a mám ji již 4 roky. Za celou dobu jsem s ni neměl problém. Loni jsem přesedlal na volvo a astru si nechal jako pracovní a asi se mi mstí. Na podzim mi odšel žhavák a při výměně jsem ho ukroutil, tak jsem musel sundat palici. Voda se mi ztrácela trochu už předtím, ale ted ještě mnohem víc. Na 1000 km dolejvám cca 1 l. Nikde únik není viditelnej, do oleje mi to nejde a pokud večer odstavím tak ráno když otevřu nádobku, tak ještě zasičí. Neví už kde mám hledat. Když kouknu na nádobku tak je prázdná a po dolití cca 1 l je na maximu. Tak nevím jestli si udržuje tak nízkou hladinu, že není vidět v nádobce a nebo je někde krtek. Prosííím POMOOOOOC
. Předem dík. Na mou obranu věrnosti jsem prodal raději mondeo než astru. 
Volvo S 60 2.4 D r.v. 2005 černej mazlik
Astra 1.7 Dti r.v. 2002 motor isuzu
- Reklama
Re: voda
Dík za info, ale stejně to tam nikde nemůžu najít. Poradí mi ještě někdo prosím. Jsem lajk. Sice jsem dal palici dolu " sám " , ale dá se to odstranit bez opětovného sundání palice??? Už se mi do toho znova nechce. A kam se ta voda strácí. Nejspíš asi do spalovacího prostoru. Je složitá oprava?? Předem dík za rady
Re: voda
dík za info. Jinak jsme skoro sousedi, Já bydlím skoro za rohemdenny píše:Vložky vstřikovacích ventilů v hlavě a jejich těsnění.Toto tema se tu stále opakuje.Když jsi měl hlavu dole,tak jsi to měl zrovna udělat.
Použij vpravo nahoře HLEDAT.