ještě jednou odblokace

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
miuek

ještě jednou odblokace

Příspěvek od miuek »

Vím, že to tady bylo už 100x v různých variacích, ale přeci:
- Mám Philips Car 400
- mám org. kód,
- už vícekrát jsem úspěšně (po různých opravách) své rádio odblokoval.
Po výměně autobaterie však po zapnutí rádio hlásí SAFE a ne a ne notoricky známým způsobem (zap. + AS) nabídnout pomlčky pro vložení kódu. Co s tím, prosím. Do servisu se mi fakt nechce.
Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Re: ještě jednou odblokace

Příspěvek od Frydex »

pokud už si nějaký pokus zmastil, je třeba nechat radio nějakou dobu zapnuté, pak je odblokace možná... řádově minuty
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
APiK

Příspěvek od APiK »

Má pravdu předseda. 8)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
miuek

Příspěvek od miuek »

Chlapi, ale já jsem se neseknul v kódě! Celkem dlouho jsem pročítal (i pomocí funkce HLEDAT) všechny příspěvky na toto téma (včetně všech těch legrácek na adresu těch, kterým bylo líto prohledávat podobné příspěvky s notoricky známými radami), ale radu pro sebe jsem nenašel. Rádio prostě pomocí AS a zapnutí rádia nenabídlo od začátku hlášku "10 - - - -". Jak říkám, už jsem rádio odblokovával vícekrát a vždy v pohodě - a najednou nic. Pořád jen SAFE. Baterku jsem měnil včera a celý zbytek dne to nešlo odblokovat. Až dnes ráno, jen tak formálně jsem to zkusil - a - najednou to šlo. Takže jak se u nás v Ostravě říká "a fčil mudruj". Možná tedy, že tento diskusní příspěvek pomůže někomu dalšímu se stejným problémem.
V každém případě děkuji Frydexovi alespoň za reakci.
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Nemo problemo... kdybys potřeboval eště o čimsy pomudrovat, něma problema, sem tež Ostravak jak cyp... :D
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Použij notoricky známý postup, ale s tím, že drž safe (možná i 15min.), pak by Ti měly čárky pro vložení kódu naskočit. Tohle jsem řešil na Zafě, a těch 15 min fakt pomohlo.
END
Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena »

Pomóóc mě nepomohlo ani 16 minut... mám držet jen AS nebo AS+zapnutí????
jsem z toho jelen, taky už jsem to x krát v poho odblokoval, ale teď od vybití baterky ne a ne a už jsem to zkoušel aspoň třicetkrát, za jízdy na kontrolkách, mačkat co se dá, ale nenabídne mi prostě možnost zadat kód...stejně jako v prvním příspěvku...
a bez rádia slyším takový divný zvuky když jedu :lol: , nevíc je to děsnej oppruz...a dneska to zkoušel i Joska na srazíku (aby to nebylo jen na mě, že jsem lempl) a taky nic... co teĎ????
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Obrázek
hansdob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hansdob »

takže zapnu klíček vypnu rádio zmáčknu AS a držím poté zapnu rádio a AS stále držím dokud neskočí číslo s pokusy a ---- mnoa mělo by být :-D
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase

OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena »

jojo postup znám, ale je mi k ničemu, bo jsem to držel oněch zmíněných šestnáct minut a nic...postu znám, dělal jsem to už vícekrát, ale teď prostě nic...
proto jsem oživil tohle vlákno, protože jsem to poctivě všechno pročet a vyzkoušel, návod mám staženej a mám stejnej problém jako je nahoře...
prostě mě rádio nepustí k zadání kódu ať dělám co dělám...a neuistilo mě ani jednou-ne že jsem něco zmastil...
Obrázek
Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena »

tak hlásím, že mi to už jde...stejně jako výše jsem to zas náhodou zkusil a ono to šlape...tak fakt nevím na co si to s náma hraje :!:
Obrázek
Majla

Příspěvek od Majla »

to bude asi tím mrazem :lol:
Odpovědět