ještě jednou odblokace
ještě jednou odblokace
Vím, že to tady bylo už 100x v různých variacích, ale přeci:
- Mám Philips Car 400
- mám org. kód,
- už vícekrát jsem úspěšně (po různých opravách) své rádio odblokoval.
Po výměně autobaterie však po zapnutí rádio hlásí SAFE a ne a ne notoricky známým způsobem (zap. + AS) nabídnout pomlčky pro vložení kódu. Co s tím, prosím. Do servisu se mi fakt nechce.
- Mám Philips Car 400
- mám org. kód,
- už vícekrát jsem úspěšně (po různých opravách) své rádio odblokoval.
Po výměně autobaterie však po zapnutí rádio hlásí SAFE a ne a ne notoricky známým způsobem (zap. + AS) nabídnout pomlčky pro vložení kódu. Co s tím, prosím. Do servisu se mi fakt nechce.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ještě jednou odblokace
pokud už si nějaký pokus zmastil, je třeba nechat radio nějakou dobu zapnuté, pak je odblokace možná... řádově minuty
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Má pravdu předseda. 

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Chlapi, ale já jsem se neseknul v kódě! Celkem dlouho jsem pročítal (i pomocí funkce HLEDAT) všechny příspěvky na toto téma (včetně všech těch legrácek na adresu těch, kterým bylo líto prohledávat podobné příspěvky s notoricky známými radami), ale radu pro sebe jsem nenašel. Rádio prostě pomocí AS a zapnutí rádia nenabídlo od začátku hlášku "10 - - - -". Jak říkám, už jsem rádio odblokovával vícekrát a vždy v pohodě - a najednou nic. Pořád jen SAFE. Baterku jsem měnil včera a celý zbytek dne to nešlo odblokovat. Až dnes ráno, jen tak formálně jsem to zkusil - a - najednou to šlo. Takže jak se u nás v Ostravě říká "a fčil mudruj". Možná tedy, že tento diskusní příspěvek pomůže někomu dalšímu se stejným problémem.
V každém případě děkuji Frydexovi alespoň za reakci.
V každém případě děkuji Frydexovi alespoň za reakci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemo problemo... kdybys potřeboval eště o čimsy pomudrovat, něma problema, sem tež Ostravak jak cyp... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Použij notoricky známý postup, ale s tím, že drž safe (možná i 15min.), pak by Ti měly čárky pro vložení kódu naskočit. Tohle jsem řešil na Zafě, a těch 15 min fakt pomohlo.
END
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Pomóóc mě nepomohlo ani 16 minut... mám držet jen AS nebo AS+zapnutí????
jsem z toho jelen, taky už jsem to x krát v poho odblokoval, ale teď od vybití baterky ne a ne a už jsem to zkoušel aspoň třicetkrát, za jízdy na kontrolkách, mačkat co se dá, ale nenabídne mi prostě možnost zadat kód...stejně jako v prvním příspěvku...
a bez rádia slyším takový divný zvuky když jedu
, nevíc je to děsnej oppruz...a dneska to zkoušel i Joska na srazíku (aby to nebylo jen na mě, že jsem lempl) a taky nic... co teĎ????
jsem z toho jelen, taky už jsem to x krát v poho odblokoval, ale teď od vybití baterky ne a ne a už jsem to zkoušel aspoň třicetkrát, za jízdy na kontrolkách, mačkat co se dá, ale nenabídne mi prostě možnost zadat kód...stejně jako v prvním příspěvku...
a bez rádia slyším takový divný zvuky když jedu

ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000

takže zapnu klíček vypnu rádio zmáčknu AS a držím poté zapnu rádio a AS stále držím dokud neskočí číslo s pokusy a ---- mnoa mělo by být 

Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
jojo postup znám, ale je mi k ničemu, bo jsem to držel oněch zmíněných šestnáct minut a nic...postu znám, dělal jsem to už vícekrát, ale teď prostě nic...
proto jsem oživil tohle vlákno, protože jsem to poctivě všechno pročet a vyzkoušel, návod mám staženej a mám stejnej problém jako je nahoře...
prostě mě rádio nepustí k zadání kódu ať dělám co dělám...a neuistilo mě ani jednou-ne že jsem něco zmastil...
proto jsem oživil tohle vlákno, protože jsem to poctivě všechno pročet a vyzkoušel, návod mám staženej a mám stejnej problém jako je nahoře...
prostě mě rádio nepustí k zadání kódu ať dělám co dělám...a neuistilo mě ani jednou-ne že jsem něco zmastil...

- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
tak hlásím, že mi to už jde...stejně jako výše jsem to zas náhodou zkusil a ono to šlape...tak fakt nevím na co si to s náma hraje