ale stejně má X14XE

vcera sem dal nove rozvody  proste bezezmneni neco sem si precetl o kabelech k cpu od vahy vzduchu takze sem to kompletko ukostril  take nic zadna zmnena vyfuk normal nikde neni deravy nic byl sem na diagnostice 2x protoze mi porad sviti kontrolka oranzova rekli mi skrtici klapka us sem psal za sem dal este jednu teda a furt nic vyblikal sem kody dle navodu tohoto fora a psalo mi to 0505 neco ze vzduchem nebo tak tak sem znovu odpojoval i ostatni konectory jako lamba erg atd.atd. tet sem zas vyblikaval cody us mi jich pise asi 5 ale to asi tim ze sem to otpojoval (nevite jak to zmazat) snad ne zas na diagnostiku !! us mam hluboko do kapsi Hh no us vaZNE NEVIM SI STIM RADY a docela mne to i zere benalku takze za kazdou radu  thx diky
 vcera sem dal nove rozvody  proste bezezmneni neco sem si precetl o kabelech k cpu od vahy vzduchu takze sem to kompletko ukostril  take nic zadna zmnena vyfuk normal nikde neni deravy nic byl sem na diagnostice 2x protoze mi porad sviti kontrolka oranzova rekli mi skrtici klapka us sem psal za sem dal este jednu teda a furt nic vyblikal sem kody dle navodu tohoto fora a psalo mi to 0505 neco ze vzduchem nebo tak tak sem znovu odpojoval i ostatni konectory jako lamba erg atd.atd. tet sem zas vyblikaval cody us mi jich pise asi 5 ale to asi tim ze sem to otpojoval (nevite jak to zmazat) snad ne zas na diagnostiku !! us mam hluboko do kapsi Hh no us vaZNE NEVIM SI STIM RADY a docela mne to i zere benalku takze za kazdou radu  thx diky Muze to fakt delat ta lista, nebo opet zlobi EGR?
 Muze to fakt delat ta lista, nebo opet zlobi EGR? Za jakoukoliv radu děkuji Lucky.
 Za jakoukoliv radu děkuji Lucky. 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |