Výměna motoru 1.5D za 1.7TDS, Rady pl

Lukkas

Re: Výměna motoru 1.5D za 1.7TDS, Rady pl

Příspěvek od Lukkas »

No právě, jde o ty kabely, snad nebudu muset měnit celou elektriku :x Jde o to, že v Elektrice se totálně nevyznám ( nezapojim si ani rádio..). Umim všechno od autoklempířiny a lakování ...

Ale on ten motor nemá řídící jednotku, takže by to teoreticky mohlo bejt stejný ..... :roll: není v čem by se to lišilo.. max ty konektory no ..
Zítra kouknu do tátovo 1.5TD,co tam uvidim za čidla a kabely a ke mě co tam budu mít stjně atd...
Pak kouknu k tomu kámošovi na ty věci z tý astry, co už je po smrti ..
A řeknu tátovi, aby se zeptal v práci známejch na ten motor, co mi poraděj atd ..
Opel Corsa 1.5D
>Moje Corsa<
Reklama

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya »

Jo kdyz mas moznost to porovnat pred instalaci tak to udelej pak si budes na jasnym :) Drzim palceky ;)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Lukkas

Příspěvek od Lukkas »

Tak dnešní zjištění ... vim, že na motoru jsou věci navíc a různý konektory na víc, ale to je všechno na motoru, takže by to bylo být OK.
Neměl by být další jinej konektor, co by vedl do kabiny, všechno je to stejný .. jen jadna věc !!!
prej ten motor má AGR Ventil ... ? :? a to já teď nemám a pokud tam chci ten motor 1,7TDS tam ten AGR musim někam zapojit, ale kam, když ho nemám a nebudu tam mít ani konektor na něj ..
Poraďte :wink:
Opel Corsa 1.5D
>Moje Corsa<
Odpovědět