studeny vzduch od řadící páky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: studeny vzduch od řadící páky
jj tiez fuka studeny vzduch ale iba ked to kolecko otocim doo vetrackou tak na nohy zacne fukat studeny vzduch ale ked sa to da aj na nohy a na okno tak ide teply
- Reklama
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
ale to nema s tymto asi moc spolocneho 

Zkontroluj manžetu řadící páky, jestli není někde protržená. Jiné hmatatelnější vysvětlení nemám
A nebo dej do hlavice ŘP dvě silnější LED diody a třeba se ti ohřeje po pár minutách 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
jj ja viem ale tak ked uz to tu je tak som sa spytal ci tu niekto nieco take nema
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
nepotrebujem vyhrievanu radiacu paku, resp nepotrebujem ani odstranit ten prievan, nieje to nejake strasne, len by ma zaujimalo ci existuje nejake vysvetlenie a nie len domnienky. 
A to s tym chladnym vzduchom som neskusal

A to s tym chladnym vzduchom som neskusal

- marko100le
Ja by som skusil vecer alebo v garazi (kde je tma)pod auto dat lampu , z dnuka stiahnut manzetu RP a pozriet sa odkial svetlo prenika. a ked zistis odkial prenika vetrik, budes mat aj rozumne vysvetlenie
ako inac to zistis, jedine co ma napadlo

ako inac to zistis, jedine co ma napadlo

_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
ale zase to nemusi byt priamy prechod toho vzduchu. Kludne to moze byt za 4 rohmi a to by tam musei byt zrkadielka, aby bolo vidiet odkial to ide. A aj tak moj nazor je taky ze to vobec nejde z tej paky respektive z pod nej. Pretoze ked to zacne, tak ja skusam hybat rukou odkial to ide, ale z podpaky to nieje.
Ja som niečo také spozoroval tiež - bolo to minule - v zime. Zastavil som na parkovisku, vypol vetrák a stále som mal taký pocit. U mňa je to zrejme tým, že plasty boli studené, tak z nich išla zima a zdalo sa mi, akoby odtiaľ fúkalo, ale nemalo čo. Skúšal som aj jemný papier, nič sa nehýbalo. Záver - u mňa to bol pocit chladu, ďalej to neriešim
.

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Taky tudma vedou ofuky na nohy dozadu,může to tam někde netěsnit,nedávno jsem to kuchal a viděl,jsou tam nějaké spoje.A jako kuřák jsem neměl problém to kouřovou zkouškou zkontrolovat.Všecko ok. 
Jo vlastně jsem řešil jednu věc a zjistil jsem,že Astra neumí foukat jen na nohy,i když na voliči ta značka je,furt to fouká i nahoru.Zkoumal jsem táhla a celý volič a prostě to v žádné poloze vršek nezavře.Bud výrobní vada nebo se v tom někdo vrtal.
Teda ne že by mi to vadilo,Astra topí na nohy až moc,ale když se vrtám v autě a přitápím si,tak mi to hnusně fučí do ksichtu a nejde to vypnout při rozebrané palubce,nejdou uzavřít ty vyndané mřížky.

Jo vlastně jsem řešil jednu věc a zjistil jsem,že Astra neumí foukat jen na nohy,i když na voliči ta značka je,furt to fouká i nahoru.Zkoumal jsem táhla a celý volič a prostě to v žádné poloze vršek nezavře.Bud výrobní vada nebo se v tom někdo vrtal.
Teda ne že by mi to vadilo,Astra topí na nohy až moc,ale když se vrtám v autě a přitápím si,tak mi to hnusně fučí do ksichtu a nejde to vypnout při rozebrané palubce,nejdou uzavřít ty vyndané mřížky.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Mne to fuka len na nohy ked to dam cisto na nohy a zavrem vetracie otvory co su na palubovke, tak to fuka dost slusne. Ale rosi sa mi pri tom celne sklo takze prevazne to mam na nohy a na okno a aj to je dost dobre. Hlavne ked mam tenke tenisky v zime.
Taky mi to dělálo, ale navic u spolujezdce i když nebyla nastavena ventilace na nohy tak tam byl nekdy mirný studený vánek...RESENIM byl pravdepodobne spatne nacvaknuty a nasroubovany kryt kabinoveho filtru - od té doby co jsem ho otevrel a poradne nasadil tak ja ma byt tak necitim že by táhlo, ani kolem radicky...
Včera som to skúšal ale nič som nespozoroval, žiaden vánok.
Astra II
kazde rano cestou do roboty pri rozsiahej lavotocivej zatacke na kruhaci to citim aj ja. Inac nie, iba pri zatacani dolava...
1.6 16V 74KW HB 5dv.