Tak jo. Já se z toho ještě nemůžu probrat, úplně se mi klepou rucccccce

Teda pepčo! Plašíš!pepca píše:![]()
hele,nedělej mně do ní,jooo
já jsem totiž pepča a jsem na holky
kulda píše:Teda pepčo! Plašíš!pepca píše:![]()
hele,nedělej mně do ní,jooo
já jsem totiž pepča a jsem na holky
![]()
Já že je to ona
Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí to
![]()
![]()
![]()
polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy...xpolstarekx píše:buheheeeee![]()
![]()
pokus o vtip
poslu ho kolem toho data jak si prejes
a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju
![]()
![]()
btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
to jim nemusis vubec rikat, oni to vedikulda píše:Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy...xpolstarekx píše:buheheeeee![]()
![]()
pokus o vtip
poslu ho kolem toho data jak si prejes
a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju
![]()
![]()
btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
..a žena k tomu.....
nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakamakulda píše:xpx: máte SZ![]()
Ježišku na křížku, to mě mrzí, že jsi nemocnáxpolstarekx píše:nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakamakulda píše:xpx: máte SZ![]()
![]()
chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |