Tak jo. Já se z toho ještě nemůžu probrat, úplně se mi klepou rucccccce
CAR 500 - nezvěstné!!
To xpolštářekx : Beruuuuuuuuuuuuuuu!!! Ty si bejby vážně senzační, bez tebe svět není..
Mno, toto není žánr mého srdce, jen mě to tak napadlo
Tak mi písni na SZ, domluvíme detaily. Nebo to můžem řešit tudle. Jak je libo sličná slečno 
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
Teda pepčo! Plašíš!pepca píše:![]()
hele,nedělej mně do ní,jooo
já jsem totiž pepča a jsem na holky
polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
-
pepca
kulda píše:Teda pepčo! Plašíš!pepca píše:![]()
hele,nedělej mně do ní,jooo
já jsem totiž pepča a jsem na holky
![]()
Já že je to ona
Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí to
![]()
![]()
![]()
polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
xpolštářekx: no gde jsi byla
Superstar, Ztraceni...
No cena. viděl jsem jej i za 3100.-
, pak kolem těch 2. Ten prodávající-neprodávající jej nabízel 1850.-, my sme se domluvili na 1500 - věřte,nevěřte
Tak si z toho něco vyber. A códík bys v té kouzelné garáži nenašla? Na SZ ti napíšu adresu.
Zatím.
No cena. viděl jsem jej i za 3100.-
Tak si z toho něco vyber. A códík bys v té kouzelné garáži nenašla? Na SZ ti napíšu adresu.
Zatím.
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
manli2: si zpival jedna holka jedno dite.... tak to dite simte vynech jete par let jo
kulda: nooo sorry, ja jsem to radio vcera uz prodala nekomu jinymu... nabidnul mi za nej 2tis a este me pozval na vecu - to se neda odmitnout .... tak snad najdes naky jiny.... hodne stesti....
kulda: nooo sorry, ja jsem to radio vcera uz prodala nekomu jinymu... nabidnul mi za nej 2tis a este me pozval na vecu - to se neda odmitnout .... tak snad najdes naky jiny.... hodne stesti....
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy...xpolstarekx píše:buheheeeee![]()
![]()
pokus o vtip
poslu ho kolem toho data jak si prejes
a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju
![]()
![]()
btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
to jim nemusis vubec rikat, oni to vedikulda píše:Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy...xpolstarekx píše:buheheeeee![]()
![]()
pokus o vtip
poslu ho kolem toho data jak si prejes
a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju
![]()
![]()
btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
..a žena k tomu.....
Tak mě tu máte

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakamakulda píše:xpx: máte SZ![]()
Tak mě tu máte

Ježišku na křížku, to mě mrzí, že jsi nemocnáxpolstarekx píše:nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakamakulda píše:xpx: máte SZ![]()
![]()
chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?
Taky si toho obzvlášť vážím
A nikomu nevěř.
A ještě ta cenička