...strašně se mi líbí ty zadní zatmavený světla...nemáte je někdo na prodej....nebo nevíte kde se daj za rozumnej peníz sehnat? mám tmavě zelenou, tam se možná víc hoděj nějaký se stříbrným podkladem.
...jinak fólie jsou Vojto super, vypadá to perfektně až umeju astruli tak ji sem taky hodím...
jestli je chceš tak za 2000 sou tvoje (jestli je bude mit znamej)...oproti těm obyč je to docela rozdíl, já je koupil už jenom kvůli xenonům který sou taky tmavý
...to si piš, že je chci. až budeš mít čas, zeptej se toho známeho....
Díííííííííky.
kavkys píše:
...strašně se mi líbí ty zadní zatmavený světla...nemáte je někdo na prodej....nebo nevíte kde se daj za rozumnej peníz sehnat? mám tmavě zelenou, tam se možná víc hoděj nějaký se stříbrným podkladem.
...jinak fólie jsou Vojto super, vypadá to perfektně až umeju astruli tak ji sem taky hodím...
jestli je chceš tak za 2000 sou tvoje (jestli je bude mit znamej)...oproti těm obyč je to docela rozdíl, já je koupil už jenom kvůli xenonům který sou taky tmavý
Díííííííííky.
zejtra bych s nim měl mluvit (mohl by mi je hned dát)...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:
Díííííííííky.
zejtra bych s nim měl mluvit (mohl by mi je hned dát)...
..to by bylo super, ale nevím jak je dostaneme ke mně... k tobě to mám docela z ruky.... Liberec a Litomyšl
taky pomalu vybiram folie, nemate nekdo foto k tmave modry astre?
na nexii jsem mel takovy jakoby bronzovy, ale ty by se asi k ty moji barve moc nehodily
milosh píše:taky pomalu vybiram folie, nemate nekdo foto k tmave modry astre?
na nexii jsem mel takovy jakoby bronzovy, ale ty by se asi k ty moji barve moc nehodily
a co treba ta moja..? jsou tam oboje do modra...ty predni jdou jeste poznat ale ty zadni uz vypadaji vice jako cerne...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím