Horské kolo? Tipy, rady a zkušenosti
- Reklama
Re: Horské kolo? Tipy, rady a zkušenosti
Když nepojede do lesa tak na co kotouče?????? Já toho najedu dost mám ještě ani ne V brzdy ale centriky STX a nikdy se mi nestalo, že by mi jejich brzdný účinek nestačil. A edit: včera jsem jel tak jsem zjistil že nemám velikost rámu 17 ale 18.santik píše:Chybaju mi tam kotuce
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

+ nějakej VW k tomu
To je nádherný bicykel  . Som rád, že si si nechal poradiť a kúpil si crossový
. Som rád, že si si nechal poradiť a kúpil si crossový  . Sám si zistil, že na horskom je to väčšia drina. Našťastie BOOM horských bicyklov je za nami a nejaká mudra hlava vymyslela crossový bicykel, ktorý je určitým pohodlným kompromisom. Nech slúži dlho a bez poruchy
. Sám si zistil, že na horskom je to väčšia drina. Našťastie BOOM horských bicyklov je za nami a nejaká mudra hlava vymyslela crossový bicykel, ktorý je určitým pohodlným kompromisom. Nech slúži dlho a bez poruchy  . A neboj sa ani do lesa - len trošku opartnejšie, ako na horskom
. A neboj sa ani do lesa - len trošku opartnejšie, ako na horskom  .
.

. Som rád, že si si nechal poradiť a kúpil si crossový
. Som rád, že si si nechal poradiť a kúpil si crossový  . Sám si zistil, že na horskom je to väčšia drina. Našťastie BOOM horských bicyklov je za nami a nejaká mudra hlava vymyslela crossový bicykel, ktorý je určitým pohodlným kompromisom. Nech slúži dlho a bez poruchy
. Sám si zistil, že na horskom je to väčšia drina. Našťastie BOOM horských bicyklov je za nami a nejaká mudra hlava vymyslela crossový bicykel, ktorý je určitým pohodlným kompromisom. Nech slúži dlho a bez poruchy  . A neboj sa ani do lesa - len trošku opartnejšie, ako na horskom
. A neboj sa ani do lesa - len trošku opartnejšie, ako na horskom  .
.Opel Astra Classic 2  1,4 XEP / r.v.2007

Joeli, jak už jsem ti psal sms, velmi dobrá koupě. A kotouče v této cenové hladině by stáli za prd, takže zlatý véčka.  

END

Jinak jsem ve svém příspěvku taky kolečko zapomněl pochválit - moc pěkné.    Já se momentálně snažím zlomit manželku na pořízení nového kola - to staré jí odmítám zprovoznit aby si koupila nové protože jet na tom jejím starém horáku byla i pro mne fuška. Sám bych si taky pořídil něco novějšího, ale to už by byl velký zásah do financí a manželka má přednost.
  Já se momentálně snažím zlomit manželku na pořízení nového kola - to staré jí odmítám zprovoznit aby si koupila nové protože jet na tom jejím starém horáku byla i pro mne fuška. Sám bych si taky pořídil něco novějšího, ale to už by byl velký zásah do financí a manželka má přednost.

Já se momentálně snažím zlomit manželku na pořízení nového kola - to staré jí odmítám zprovoznit aby si koupila nové protože jet na tom jejím starém horáku byla i pro mne fuška. Sám bych si taky pořídil něco novějšího, ale to už by byl velký zásah do financí a manželka má přednost.
  Já se momentálně snažím zlomit manželku na pořízení nového kola - to staré jí odmítám zprovoznit aby si koupila nové protože jet na tom jejím starém horáku byla i pro mne fuška. Sám bych si taky pořídil něco novějšího, ale to už by byl velký zásah do financí a manželka má přednost.https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu

+ nějakej VW k tomu
Ještě jednou děkuji všem rádcům   
   Kolečko je skvělé a sedí suprově. Je to opravdu jiná jízda, než na horském...Teď už jen vhodné oblečení a jedem
 Kolečko je skvělé a sedí suprově. Je to opravdu jiná jízda, než na horském...Teď už jen vhodné oblečení a jedem  Přilby s Patrikem máme, sedačku taky a asi dnes někam na chvíli vyrazíme
 Přilby s Patrikem máme, sedačku taky a asi dnes někam na chvíli vyrazíme 

Kolečko je skvělé a sedí suprově. Je to opravdu jiná jízda, než na horském...Teď už jen vhodné oblečení a jedem
 Kolečko je skvělé a sedí suprově. Je to opravdu jiná jízda, než na horském...Teď už jen vhodné oblečení a jedem  Přilby s Patrikem máme, sedačku taky a asi dnes někam na chvíli vyrazíme
 Přilby s Patrikem máme, sedačku taky a asi dnes někam na chvíli vyrazíme 
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz

www.dopravak.cz
 VÝBORNÁ  koupě na takové to domácí ježdění úplně parádní kolo
 VÝBORNÁ  koupě na takové to domácí ježdění úplně parádní kolo   
 ale já bych ho asi tak do tejdne rozlámal
 já musim mít betelný kolo
 já musim mít betelný kolo  
no Yanku, píšou, že je do 120kg  To by ses vlezl ne??
 To by ses vlezl ne??  Já když tam posadím sebe a malého, tak jsme na stovce
 Já když tam posadím sebe a malého, tak jsme na stovce  Tak mám ještě rezervu
 Tak mám ještě rezervu  Už jsem doplnil světla i tacháč, brašnu pod sedlo...a chtěli jsme dneska vyrazit...místo toho jsem seděl celý den na traktoru a sekal a sekal...sekačka už dosluhuje, už aby bylo září...předěláme brhyho bělobu na sekačku a to bude sekání jedna báseň
 Už jsem doplnil světla i tacháč, brašnu pod sedlo...a chtěli jsme dneska vyrazit...místo toho jsem seděl celý den na traktoru a sekal a sekal...sekačka už dosluhuje, už aby bylo září...předěláme brhyho bělobu na sekačku a to bude sekání jedna báseň   

To by ses vlezl ne??
 To by ses vlezl ne??  Já když tam posadím sebe a malého, tak jsme na stovce
 Já když tam posadím sebe a malého, tak jsme na stovce  Tak mám ještě rezervu
 Tak mám ještě rezervu  Už jsem doplnil světla i tacháč, brašnu pod sedlo...a chtěli jsme dneska vyrazit...místo toho jsem seděl celý den na traktoru a sekal a sekal...sekačka už dosluhuje, už aby bylo září...předěláme brhyho bělobu na sekačku a to bude sekání jedna báseň
 Už jsem doplnil světla i tacháč, brašnu pod sedlo...a chtěli jsme dneska vyrazit...místo toho jsem seděl celý den na traktoru a sekal a sekal...sekačka už dosluhuje, už aby bylo září...předěláme brhyho bělobu na sekačku a to bude sekání jedna báseň   

www.Hasic.net
www.dopravak.cz

www.dopravak.cz
No ty woe, na Avelanche by si dal říct hned.

Aby se Brhy nenaštval a nedělal pak z Tvé Žofky kultivátor....JoeL píše:l...sekačka už dosluhuje, už aby bylo září...předěláme brhyho bělobu na sekačku a to bude sekání jedna báseň

END

- 
				brhy
- Kontaktovat uživatele:
ten Avalanche je fakt neskutocny ale cena je tam 2000 eur to mozes okaslat tolke peniaze to mam bmw e30 za tie peniaze 
ne z Joelovej Zofky nebude kultivator ale pojazdny grill 

ne z Joelovej Zofky nebude kultivator ale pojazdny grill

Ozivim trosku topic. Jelikoz si chcu kupovat novy kolo, na ty moji stary herce uz se neda jezdit. Co rikate na tohle http://aukro.cz/item734415748_horske_ko ... ml#gallery ? Prave me na to upozornil kamos, ze tedka jsou hodne levny kola a pristi rok uz by bejt nemusely... 
A jeste nevim jestli trekinga nebo horaka..jezdim po silnicich ale i v terenu jako jsou treba hlineny cesty z velkejma dirama ( pr. http://www.motorama.cz/foto_topics/zden ... r06/24.jpg ; http://www.motorama.cz/foto_topics/nad/albania08/21.jpg ) - klidne i horsi vymolama a nechtel bych to nosit kazdej tejden na vycentrovani... co byste doporucili? Jeste nejsu stopro rozhodnutej jestli to budu kupovat, ale kazda rada se bude hodit i za pul roku kdy to kolo budu kupovat uricte Zatim dekuju vsem zucastnenym
 Zatim dekuju vsem zucastnenym  

A jeste nevim jestli trekinga nebo horaka..jezdim po silnicich ale i v terenu jako jsou treba hlineny cesty z velkejma dirama ( pr. http://www.motorama.cz/foto_topics/zden ... r06/24.jpg ; http://www.motorama.cz/foto_topics/nad/albania08/21.jpg ) - klidne i horsi vymolama a nechtel bych to nosit kazdej tejden na vycentrovani... co byste doporucili? Jeste nejsu stopro rozhodnutej jestli to budu kupovat, ale kazda rada se bude hodit i za pul roku kdy to kolo budu kupovat uricte
To s tou cenou kol, je pěkná blbost, letos s cenou kol pohl kurz EUR. Kola jsou drahý od začátku roku maximálně do července - pak jsou různý slevy a nejlevnější kola i díly jsou v zimě - to ví snad každej.

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak tak pravdu má, kola jsou levné každý rok po sezoně a během sezony se dají za dobré ceny koupit lonské nebo předlonské modely.

No kdyz uz se ozivil ten topic...musim napsat, ze jsem s vybranym kolem (Merida Cross 300) maximalne spokojeny, skoro to jede samo  (uz spekuluju, jak tam dat automat a tempomat)
 (uz spekuluju, jak tam dat automat a tempomat)  

...to zas bude mit Trdlo radost

www.Hasic.net
www.dopravak.cz

www.dopravak.cz