hroznejdj chicken píše:ja vim ale chtel jsem vedet jaky to je pocit....

Helejd ty, kazda zenska nemusi bejt vyklepana...klubo píše:no vono když potkám HTP a za volantem vyklepaná ženská co to valí 30 po městě tak mi nic jinýho než předjíždět nezbejvá no a jelikož naproti většinou něco jede tak jí padesátkou fakt předjíždět nebudu, já bych takovýdle tragédy pokutoval taky a to stejně přísně jako za překročení rychlosti
no tebe sem samozřejmě nemyslel, za tebe mluví vozový parkxpolstarekx píše:Helejd ty, kazda zenska nemusi bejt vyklepana...klubo píše:no vono když potkám HTP a za volantem vyklepaná ženská co to valí 30 po městě tak mi nic jinýho než předjíždět nezbejvá no a jelikož naproti většinou něco jede tak jí padesátkou fakt předjíždět nebudu, já bych takovýdle tragédy pokutoval taky a to stejně přísně jako za překročení rychlostii nektery chlapy jezdej jak slimaci
![]()
já mam v tp 175km max a tolik to i jede ale já stim jezdim max těch 160 a to jenom vyjímečně, známá z rajchu má to samý a stim sme jeli i něco přes 180 ale jenom krátkodobě, dlouhodobě to nemá smysl, jinak taky záleží na velikosti pneu němáš tam náhodou měnší než maj bejt?, pokud bys tam naopak dal 195/65/15 tak to zase pojede o něco rychlejcdj.chicken píše:klubo: tak jsem tocil...nejvíce 3800 pak se to nedalo vydrzet...strasne skaredy zvuk...a chtel jsem se zeptat kdyz uz jsme u te rychlosti...to ma nejaky omezovac..? protoze mam v technicaku napsanou maximalku 165 a vice to fakt nevytahne, na tom bode se rucicka sekne a proste uz se nehybe...zkousel jsem to z frydku do ostravy o vikendu...to je strasne malo na takove auticko...cekal jsem ze to pretahnu aspon tak o 20 kilasku a nic...to ten muj favorit co jsem jel jel stejne rychle jak jsem zkousel kolik vytahne a to mel v technicaku maximalku 150...dekuju za rozumne odpovedi...
klubo se neptaljarda píše:to admin
kdyz uz jsme u toho co takhle do nastaveni zadat dotaz i na vek at se klubo nemusi ptat
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |