Květoslávkova Astra SRi- X20XEV 3dv.

Odpovědět
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj chicken píše:ja vim ale chtel jsem vedet jaky to je pocit.... :wink:
hroznej :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Reklama

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

Květoslávku kolik ti je? Znám dost magorů co točili a točili, až dotočili a teď jsou buď zmrzačený, nebo leží pod kytkama. Jestli jezdíš po městě max 1,2 nebo 3, tak bych tě nerad potkal, jelikož podobný magoři akorát ohrožujou ostatní slušný řidiče. ( Je fakt, že být dnes slušný, je celkem pěknej záhul, protože člověk je většinovou společností považován za magora, ale ono se to po 1.7. změní...... ) Ačkoliv taky mimo město překračuju rychlost ( ne za každou cenu ), ale ve městě jezdím z 90% dle předpisů.... Nerad bych měl nějakýho chodce, nebo dítě pod kolama...
2.0 16V
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:roll: mám pocit že se změní prd ty co jezděj a maj na to budou prasit furt 8)
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no vono když potkám HTP a za volantem vyklepaná ženská co to valí 30 po městě tak mi nic jinýho než předjíždět nezbejvá no a jelikož naproti většinou něco jede tak jí padesátkou fakt předjíždět nebudu, já bych takovýdle tragédy pokutoval taky a to stejně přísně jako za překročení rychlosti

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

sakra Vy okolo toho nadeláte ja moju utrapenou 1,4 16V :D 90koní :D skalpujem tak 206ky a ochcávku 1,6-75koní .fabče ne pač ich majú fízlove v prestrojení radaru :evil: :arrow: zakázal bych :!:
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

Ale jo, souhlasím, že i velmi pomalá jízda by se měla nějakým způsobem tolerovat...zvlášťě ve městě, kde je markantní rozdíl mezi 30 a 5Okou.... je to bránění v plynulosti provozu... Klubo ono se změní dost. Vše bude ´mít v rukou policie a jejich subjektivní názor. Pokud nemáš dobrého právníka, tak o těch 12náct bodů člověk rychle příjde. Proto rada všem....neplaťte nic na místě a nechte to na přestupkovou. Vždy se tam dá něco uhrát...ale pokud zaplatíte pokutu,tak tím vlastně uznáváte překročení zákona a to už nelze vzít zpět.
2.0 16V
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

klubo píše:no vono když potkám HTP a za volantem vyklepaná ženská co to valí 30 po městě tak mi nic jinýho než předjíždět nezbejvá no a jelikož naproti většinou něco jede tak jí padesátkou fakt předjíždět nebudu, já bych takovýdle tragédy pokutoval taky a to stejně přísně jako za překročení rychlosti
Helejd ty, kazda zenska nemusi bejt vyklepana... :lol: i nektery chlapy jezdej jak slimaci :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

xpolstarekx píše:
klubo píše:no vono když potkám HTP a za volantem vyklepaná ženská co to valí 30 po městě tak mi nic jinýho než předjíždět nezbejvá no a jelikož naproti většinou něco jede tak jí padesátkou fakt předjíždět nebudu, já bych takovýdle tragédy pokutoval taky a to stejně přísně jako za překročení rychlosti
Helejd ty, kazda zenska nemusi bejt vyklepana... :lol: i nektery chlapy jezdej jak slimaci :lol: :lol:
no tebe sem samozřejmě nemyslel, za tebe mluví vozový park :P

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

rychlost

Příspěvek od dj.chicken »

klubo: tak jsem tocil...nejvíce 3800 pak se to nedalo vydrzet...strasne skaredy zvuk...a chtel jsem se zeptat kdyz uz jsme u te rychlosti...to ma nejaky omezovac..? protoze mam v technicaku napsanou maximalku 165 a vice to fakt nevytahne, na tom bode se rucicka sekne a proste uz se nehybe...zkousel jsem to z frydku do ostravy o vikendu...to je strasne malo na takove auticko...cekal jsem ze to pretahnu aspon tak o 20 kilasku a nic...to ten muj favorit co jsem jel jel stejne rychle jak jsem zkousel kolik vytahne a to mel v technicaku maximalku 150...dekuju za rozumne odpovedi... :wink:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

tak ono zalezi na vice faktorech, ale hlavne jde o to, ze ten tachometr ma nejakou odchylku - a ta se s vetsi rychlosti zvetsuje a vetsinou je kladna... myslim ze vyrobci to maj zmereny dobre, a nemyslim si, ze by podhodnocovali maximalku, ale kdyz pojedes z kopce a bude ti foukat do zad tak treba vymackas vic :lol:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

souhlasim s libikem. tacace maji odchylku. ta se pochopitelne zvetsuje s rychlosti. vono to bude urcite taky pri padesatce. myslis si ze jedes pade ale opravdu jedes vo neco min. to by chtelo fizlovskej radar. ten doufam meri presne.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: rychlost

Příspěvek od Vojta »

dj.chicken píše:klubo: tak jsem tocil...nejvíce 3800 pak se to nedalo vydrzet...strasne skaredy zvuk...a chtel jsem se zeptat kdyz uz jsme u te rychlosti...to ma nejaky omezovac..? protoze mam v technicaku napsanou maximalku 165 a vice to fakt nevytahne, na tom bode se rucicka sekne a proste uz se nehybe...zkousel jsem to z frydku do ostravy o vikendu...to je strasne malo na takove auticko...cekal jsem ze to pretahnu aspon tak o 20 kilasku a nic...to ten muj favorit co jsem jel jel stejne rychle jak jsem zkousel kolik vytahne a to mel v technicaku maximalku 150...dekuju za rozumne odpovedi... :wink:
já mam v tp 175km max a tolik to i jede ale já stim jezdim max těch 160 a to jenom vyjímečně, známá z rajchu má to samý a stim sme jeli i něco přes 180 ale jenom krátkodobě, dlouhodobě to nemá smysl, jinak taky záleží na velikosti pneu němáš tam náhodou měnší než maj bejt?, pokud bys tam naopak dal 195/65/15 tak to zase pojede o něco rychlejc

jinak bych chtěl udělat takovou anketku pro dýzláky: kolik otáček máte na 5ku při 100km/h?

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek »

2 dominus to ti tolik zalezi na tom kolik mi je? nuze dobra tedy 18,5756 let od data vyroby.ale tatikovi je 50 a jezdi podobne. :) /ovsem kdyz potrebujes rychle predjet tak musis tocit./jinak nejezdim rychle tam kam nevidim . hlavne tocim po privadecich a jinych 2 proudych silnicich... ovsem andelicek straznicek forever.. :D ma toho moc.po brne sem nejvic jel asi 160 ale to v noci.
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Princ William

Příspěvek od Princ William »

to admin

kdyz uz jsme u toho co takhle do nastaveni zadat dotaz i na vek at se klubo nemusi ptat
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:to admin

kdyz uz jsme u toho co takhle do nastaveni zadat dotaz i na vek at se klubo nemusi ptat
klubo se neptal

myslím, že věk není rozhodující ani důležitý, kdo ho chce vědět ať se klidně zeptá koho chce

Odpovědět