vrzganie v stredovom stĺpiku

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Pico

Re: vrzganie v stredovom stĺpiku

Příspěvek od Pico »

Tak na piatok som objednany do Opla. Dnes som si nie celkom istý, že to vychádza zo stlpika. 50/50 ľavé predné dvere. Na nete som čítal, že by to mohol byť zámok. Buď uvolnený, fiaťáci opisovali úplne presne na ich fóre môj problém a údajne pomohlo zámok premazať. Je pravda, že používam výlučne centrál na DO, tak ... Už to nebudem riešiť, uvidím, čo s tým narobia v servise. Neviem prečo mám taký blbý pocit, ako keby som sám išiel k zubárovi. Jedna z vecí čo neznášam je, keď niekto rozvŕtava niečo originál zložené. Možno som hypochonder ale už teraz mám obavu z rezonujúcich zle osadených plastov - obloženia dverí. Napíšte, že sa mýlim a, že sú to machri.
Astra II
Reklama

Pico

Re: vrzganie v stredovom stĺpiku

Příspěvek od Pico »

Takže mám to za sebou. Na šťastie to bol zámok. Mechanik to premazal nejákym sprejom - pre istotu všetky a dúfam, že bude pokoj. Takže ak vám bude z týchto miest vychádzať nepríjemný vŕzgavý zvuk, až praskanie, tak vyskúšajte premazať zámok na dverách napr. WD40. Podľa jeho vyjadrenia to zvyknú robiť nové Corsy, ktoré dlhšie stoja v skladoch. :)
Astra II
Odpovědět