OT Fabia
- Reklama
Re: OT Fabia
Oni sú škodovky vraj celkovo mäkké. Zrovna dnes mi hovoril známy klampiar, že keď to na jednom mieste vyrovnáva, inde sa to deformuje...
Akože jak vyhnúť ?? Nechápem. A to si akože nič nepoškodil ??HonzP píše:U služební fabky mi mladá zabouchla klíče - jak psal Trdlo, vyhnul jsem dveře a drátem zatáhl za otevírání dveří, bylo to za 5 minut hotový, nechápal jsem (volal jsem známému, jak se dovnitř dostat a nic nerozbít). Horší to bylo s omegou kombi - tam mi nezbylo nic jinýho, než šroubovákem vypáčit zadní zámek. okolo mne prošlo asi 15 lidí a nikomu to vůbec nepřišlo divný..

Předpokládám, že zloději to dávno znají a že nic neprofláknu... Takže, vzal jsem jednu lajsnu, tu jsem přiložil nade dveře, na ni velký šroubovák podložený kouskem hadru a dveře jsem asi o pět čísel vyhnul zapáčením. Stačilo šmátnout drátem, bylo to díky mé nezkušenosti na 5 minut, byl jsem opatrnej... Pokud někdo u fabky rozbíjí okno, dělá chybu, tohle je levnejší 

Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Napohled žádná deformace nebyla vidět, ona ta páka šroubovákem (tak velkej šroubovák, co jsem tam sehnal, se jen tak nevidí) musela vyvinout velkou sílu, ale obruba dveří byla pružná a vracela se zpět. Spíš jsem si dával pozor na promáčknutí plechu střechy, proto jsem to měl podložené latí..
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE