Jo to má páčku,někde mu tvrdili,prý se dá z pod auta přes nějakou plastovou krytku strčit ruka k otevírání pátých dveří ,ale kde a přes co jsem ani já nepochopil ,no ale mezi př.čelem a chladičem je myslím u Fabie přes 20cm.místa,tam byto snad mělo jít dostat se na zámek kapoty,ze spodu je jen plast
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Trdlo píše:Mirďo, zkus tu kapotu, nebo jinou baterku, jak napsali kluci. Když to nepůjde pošli mi SZ nemo sms, veřejně tu nebudu říkat jak na to.
A próóóóč? Nechci umřít blbý, taky chci něco vědět. I když mi by to nevadilo, Fábie je služební. Asi bych si zgustnul na nějakém okně, samozřejmě nejdražším.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
a ted kolegovy řekni ať si ma baterku připojí 2 kabely a konce schová třeba k mlhovce... a pak už to nebude muset řešit pač kdyz se mu vybije zase tak už jen připojí jinou na ty kabliky a jede...
jj až se mi bude chtít,asi změřím jestli mu to nevybilo rádio,kdoví kdo ho tam namontoval a jak,v servisu mu řekli že to bude zasejfovaný a že to centrálem ani neodemkne,když byla vybitá blbost
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Mirďa píše:v servisu mu řekli že to bude zasejfovaný a že to centrálem ani neodemkne,když byla vybitá
Asi mu chtěli prodat ještě jednu náhradní fábii
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
U služební fabky mi mladá zabouchla klíče - jak psal Trdlo, vyhnul jsem dveře a drátem zatáhl za otevírání dveří, bylo to za 5 minut hotový, nechápal jsem (volal jsem známému, jak se dovnitř dostat a nic nerozbít). Horší to bylo s omegou kombi - tam mi nezbylo nic jinýho, než šroubovákem vypáčit zadní zámek. okolo mne prošlo asi 15 lidí a nikomu to vůbec nepřišlo divný..
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE