kabrioletak píše:radosi 92,aby se ti to tam neobjevovalo tak nevim zda si menil desticky ci nikoliv ale jsou na trmenech takove cidla ktere se vetsinou meni pri vymene desticek.aby se ti to tam neobjevovalo tak bych je vymenil nestoji to moc cirka 100korun myslim.sundas kolo odpojis od trmenu konektor a v podbehu a das novy a pohoda.
Takže čidla vyměnit, protože jak se jednou hlášení CC na PC ukáže, tak jsou KO.
Jenže já mám desky se zalisovanými čidly...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš: To nemyslíš vážně!Nebo zkoušíš,co vydržíme?Možná jsi mohl koupit Jurid sadu J a tam jsou nová čidla zacvaknuta do vnitřních desek,ale jinak neee.Čidla síly brzdového obložení jsou samostatný náhradní díl.
Já to neměnil,neumím to,ale mechanik říkal, že koupil sadu desek i s čidly, které jsou nalisovány do desek. Tak nevím... Dneska to kontroloval a nic. Zase mi to bliklo...
Tak desky se přímo zalisovanýma čidlama vůbec netuším zda jsou.Já se setkal jen z takovýma čidlama která se tam nacvaknou.Aspon takovou zkušenost zatím mám,i bracha na vectře 1,8 to tak má.Jak říkám při výměně jsem to neudělal a pořad mě to hlasilo,Včera jsem měnil kompletně brzdy i s čidlama a ihned po nastartování mě nic monitor nehlasil,takže všechno ok.Více foto v clubcars.
A to čidlo které se navcvakne, to jde koupit i zvlášť?
No a jak už tady asi někdo psal (možná ne) ty čidla jsou stavěný na obroušení, takže pokud se to čidlo probrousí tak začne hlásit obložení, tudíš si myslím, že nejde použít pro další výměnu na nový desky, když bych napsal hovadinu, tak mne opravte, díky
Mam jeste otazecku, jak vubec funguje ten system tech cidel?? Jako ze kdyz se drat ukostri nebo prebrousi?? Dale kdyz jsem se ptal na ty cidla v Oplu tak rekli 800 CZK. Nebo existuji i nejake levnejsi nahrady ??
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
funguje to na baze ukostrenia ako nahle sa tam ten spoj na tom cidle prerusi ked sa to zodere tak hned vyhodi chybu opotrebenia a vidis to na displeyi ja som tie cidla nove nekupoval a aby mi to nesvietilo tak sa urobil tkz "navzdy spoj" ked sa v podstate kostra uchitila na ten druhy kabel .
brhy: Mas nejake foto, ja jsem asi fakt tupej, ale v posledni dobe je par veci ktere jsem na tom aute jeste nepochopil. Do obou trmenu mi vede ze predu jeden drat a ten je ukostreny v podstate porad. Takze ukostreny musi byt nebo ne (aby to nehlasilo)?
Mno o vikendu pozkousim.