jednotka řízení vodního chlazení
jednotka řízení vodního chlazení
Čau mam problem svítí mne kontrolka chlazení motoru a vrtule na chladiči se pořed točej prej to je jednotka řízení vodního chlazení na diagnostice chyba 21 a 24 v opelu to stoji 4500.- nevíte o levnejší????
- Reklama
Re: jednotka řízení vodního chlazení
Cože to bylo za chyby
Ty čísla máš asi špatně, ne?
edit: a to duplicitní téma v tech. sekci jsem Ti smazal, nevím proč to sem dáváš 2x

edit: a to duplicitní téma v tech. sekci jsem Ti smazal, nevím proč to sem dáváš 2x

END
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ani takovou, či podobnou chybu v chybových hláškách nenašel... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No proto jsem se ho ptal co to má za čísla.... Mně začínají kódy až 0100, či P0100....
END
Chybové kódy má dobré:
00021 Motor ventilátora na výtlačnej strane, závada
00024 Motor ventilátora na výtlačnej strane, veľká hodnota na vstupe
Musíte pozerať chybové kódy chladenia, nie motora
.
00021 Motor ventilátora na výtlačnej strane, závada
00024 Motor ventilátora na výtlačnej strane, veľká hodnota na vstupe
Musíte pozerať chybové kódy chladenia, nie motora

Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
To máš z Tisu, viď? Já včera ale seděl u noťasu, a tam ho nemám, proto jsem jel jen hlavní chyby. 

END
Všetko je z TISu
. Ale toto konkrétne mám z AB COMu.

Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Tak mi ještě řekni, proč jsem koukal na všeobecný, když mám tychle chyby pro opcom taky popsaný.
Ten alkohol mně zničí....
Ondra: Napiš Vojtovi (levnější nová), nebo Lukassovi, Bundelesovi, Cobeinovi (jetá)

Ondra: Napiš Vojtovi (levnější nová), nebo Lukassovi, Bundelesovi, Cobeinovi (jetá)
END
Čus tak prej to muže bejt nejake čidloje to možné??
Jo a vrtule se točej i při vypnutem motoru a pořad

Jo a vrtule se točej i při vypnutem motoru a pořad

Keď odpojiš čidlo teploty vody (preruší sa okruh) tak sa spustia vetnilátory chladenia.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ale ne po vypnutí klíčku zapalování /jestli dobře chápu vysvětlení vyp.motoru/.To opravdu vypadá na jednotku chlazení motoru.Arwy píše:Keď odpojiš čidlo teploty vody (preruší sa okruh) tak sa spustia vetnilátory chladenia.
Tak zitra to snad seženu na vrakači za 1500.- a v patek to dam do servisu snad to dopadne dobře.
Ešte počkaj. Presne toto som mal cca pred rokom. Na dialnici mi zasvietila kontrolka chladiča, teplomer spadol celkom dole a vetrák bežal aj po vytiahnutí klúča zo zapalovania a zamknutí auta. Bolo chybné čidlo teploty na termostate (cca500Sk). Po výmene O.K.
0021:
Řídicí jednotka rozpoznává závadu v obvodu elektromotoru větráku
Účinek:
Kontrolka systému se zapne.
Je zapnuta následující součást: M19 Motor ventilátoru
0024:
Zkrat proti napětí v proudovém obvodu ke svorce řídicí jednotky 2, 6, 20 (X63)
nebo
Zkrat proti napětí v proudovém obvodu ke svorce řídicí jednotky 3, 5 (X63)
Účinek:
Osobne by som skúsil skontrolovať čistotu konektora riadiacej jednotky chladenia, je v ľavo dole pred predným kolesom. Možno sa Ti tan dostala voda a soľ z cesty tak to blbne.
Řídicí jednotka rozpoznává závadu v obvodu elektromotoru větráku
Účinek:
0024:
Zkrat proti napětí v proudovém obvodu ke svorce řídicí jednotky 2, 6, 20 (X63)
nebo
Zkrat proti napětí v proudovém obvodu ke svorce řídicí jednotky 3, 5 (X63)
Účinek:
Osobne by som skúsil skontrolovať čistotu konektora riadiacej jednotky chladenia, je v ľavo dole pred predným kolesom. Možno sa Ti tan dostala voda a soľ z cesty tak to blbne.
Čau tak jsem zapojil baterku a komtrolka nasvítí.
Projel jsem to a teplota šla normalně na 90° a sepli větraky potom se normalně stopli prostě normalka.
co stim??
Projel jsem to a teplota šla normalně na 90° a sepli větraky potom se normalně stopli prostě normalka.
co stim??