tovar na dobirku
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
tovar na dobirku
Zdarec lidi
potrebuji poradit : chci prodat notebook na dobirku ale neznam toho cloveka, a mam dve otazky:
1.jak zabezpecit , ze po prevzeti nebude spekulovat, ze tam bylo neco jinyho nebo tak. Staci mi nejakej svedek jak to posilam, nebo jak na to? Je to dost drahy notas, a nejak v tom neumim chodit.
2. kdyz to pojistim na urcitou sumu a posta to pri prevozu poskodi, vyplati tu pojistku nebo cenu zbozi?
potrebuji poradit : chci prodat notebook na dobirku ale neznam toho cloveka, a mam dve otazky:
1.jak zabezpecit , ze po prevzeti nebude spekulovat, ze tam bylo neco jinyho nebo tak. Staci mi nejakej svedek jak to posilam, nebo jak na to? Je to dost drahy notas, a nejak v tom neumim chodit.
2. kdyz to pojistim na urcitou sumu a posta to pri prevozu poskodi, vyplati tu pojistku nebo cenu zbozi?
C-Max 1,8 TDCI Ghia
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
Re: tovar na dobirku
jo a vcelku to specha, napiste treba i blabol ale aspon nejaky napad...neco z toho vyberu
C-Max 1,8 TDCI Ghia
1. poslal bych noťas a víc bych neřešil, snad ví co si od tebe chce koupit
2. když to posíláš na dobírku, tak si to pojisti třeba na sumu o něco vyšší než je dobírková cena a pokud to pošta poškodí, vyplatí ti cenu na kterou jsi to měl pojištěný
2. když to posíláš na dobírku, tak si to pojisti třeba na sumu o něco vyšší než je dobírková cena a pokud to pošta poškodí, vyplatí ti cenu na kterou jsi to měl pojištěný
pozor, pošta když to rozbije tak téměř nikdy neuzná vinu ale označí balík za špatně zabalený i když ho označíš jako křehký, balík musí vydržet pád z 1,5 metru na hranu i když je poslán křehce!freeKevinM píše:Zdarec lidi
jediný případ kdy pošta plní pojistné je ztráta balíku
obdivuju kupce že kupuje drahý notebook na odbírku, musí to bejt pěknej dobrodruh, měl by se bát spíš on a ne ty

Naposledy upravil(a) Vojta dne 18 úno 2009, 21:04, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ad1: všechno bych si nafotil a příp. udělal screeny (konfigurace HW)
ad2: pošta ti vyplatí tolik na kolik jsi to pojistil
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
no uz v tom vidim jen same potencialni problemy. takze dobirka asi nee.
dik za reakce a snad muze byt LOCK.
dik za reakce a snad muze byt LOCK.
C-Max 1,8 TDCI Ghia
neni pravda, pošta platí cenu obsahu ne na kolik to je pojištěný, to je jako pojištění auta, taky ti zaplatí skutečnou škodu a ne celý auto který máš pojištěný na půl míče ale tu cenu nemáMike.S píše:ad1: všechno bych si nafotil a příp. udělal screeny (konfigurace HW)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto ted nemáš pravdu,pošta by se neměla ptát,co v tom balíku bylo a vyplatit částku,na kterou si to pojistil.Když se pošta zeptá,tak bud je vyfakovat nebo říct nějakou dražší věc.Osobní zkušenost a to se balík neztratil,jen se ztratil jeho obsah. 

mě vždy pošta uznala chybu z jejich strany a vyplatila částku na kterou jsem to měl pojištěný (obsah byl za 740,- a pojištěný to bylo na 800,-) a nebyl s tím absolutně žádnej problém. Sepsali se mnou formulář, já dostal od pošty 800,- a bylo vyřešeno. Navíc musí VŽDY vyplatit hodnotu na kterou si to pojistíš (jinak to nemá přece cenu pojišťovat a platit jim za pojištění další poplatky)Vojta píše:neni pravda, pošta platí cenu obsahu ne na kolik to je pojištěný, to je jako pojištění auta, taky ti zaplatí skutečnou škodu a ne celý auto který máš pojištěný na půl míče ale tu cenu nemá
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak tak,pojisti to!!!
Já pojištuji vše co posílam!
Taky mi posílali reprák z prodejny v Praze,byli sme domluvený po tel,vše pojistil,bylo to pořádně zabalený a po příchodu na poštu jsem si to hned u přepážky skontroloval a repro byl na hadrz,měl koš ze slitiny hliníku a ještě něčeho a vážil 15Kg,tak jsem to hned ohlásil,ukázal,sepsali jsme nějakej pojistnej a úhradovej papír s poštou a do 2-3týdnů byly 4litry u majitele repra!Takže pořádně zabalit,pak to pojištovák i fotí!!!
Já pojištuji vše co posílam!
Taky mi posílali reprák z prodejny v Praze,byli sme domluvený po tel,vše pojistil,bylo to pořádně zabalený a po příchodu na poštu jsem si to hned u přepážky skontroloval a repro byl na hadrz,měl koš ze slitiny hliníku a ještě něčeho a vážil 15Kg,tak jsem to hned ohlásil,ukázal,sepsali jsme nějakej pojistnej a úhradovej papír s poštou a do 2-3týdnů byly 4litry u majitele repra!Takže pořádně zabalit,pak to pojištovák i fotí!!!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda