Český web v německém tisku....

Co se jinam nehodí pište sem
mig
Kontaktovat uživatele:

Český web v německém tisku....

Příspěvek od mig » 02 črc 2006, 12:32

Obrázek
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI

Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 02 črc 2006, 12:49

skoda ze neumim tak dobre nemecky ze bych si to prelozila 8) ale supeeer:)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 02 črc 2006, 13:13

Tak to je mazec !!!!
Na to ze jsme to spustili v patek a v nedeli uz to bylo v novinach :wink: 8)

Jen jestli si z nas nekdo nedela srandicky :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Marra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marra » 02 črc 2006, 13:42

milosh píše:Tak to je mazec !!!!
Na to ze jsme to spustili v patek a v nedeli uz to bylo v novinach :wink: 8)

Jen jestli si z nas nekdo nedela srandicky :lol:
No pokud si fakt nedela njen nekdo pr**l, tak je fakt brutus!! :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 02 črc 2006, 13:45

Podle me to je prdel, protoye teyko bz nekdo udelal takovej titulek :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Marky

Příspěvek od Marky » 02 črc 2006, 13:55

Tak tak, taky si myslim, ze si nekdo dela srandu a smeje se za bukem :D .

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 02 črc 2006, 14:13

no dal si stim někdo pěknou práci :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 02 črc 2006, 15:16

njo ale tak, alespon to potesi ze se nama nekdo tolik zabejva ze i falesny noviny si vymejsli :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 02 črc 2006, 15:18

Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo..... :idea:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 02 črc 2006, 15:23

hele : http://to-hotel.blog.cz/0606/tom-ma-pritelkyni-z-cech

Taky "BALD" ..... :lol: ....Ty Němci snad píšou furt to samý ..... :twisted:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

pepca

Příspěvek od pepca » 02 črc 2006, 15:32

Honz@ píše:Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo..... :idea:
:cry: no mně taky v pravo,stejně se nemůžu vůbec přihlásit,a to mám ještě něco se starým přístupem do fora,nemůžu se normálně odhlásit,když se chci z fora odhlásit,tak to ukáže že stránku nelze najít,musím to tedy celé zavřít křížkem,když chci naopak opět na stránky,tedy do fora,tak si dám své jméno,heslo,automatické přihlášení,prostě vše jako dřív,bohužel to opět ukáže stránku nelze najít,vrátím se zpět,v kolonce zůstane mé uživatelské jméno,tečky u hesla již nejsou,kliknu na soukromé zprávy a jsem normálně na foru již přihlášený,ale musím tam přes soukromé zprávy,jinak se tam nedostanu,tohle není vážně normální,hledáš způsob připojení na staré stránky,tedy přístup na forum jako blázen,jsem dost naštvanej,děsím se toho,že se tam brzy nedostanu vůbec.no a registraci na ty nové jsem zkoušel nejméně třicetkrát,at se svým původním jménem a heslem,nebo z několika jinýma,vůbec nic,vážně super,do nových se nedostanu a staré jsou rozhašené. :cry:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 02 črc 2006, 15:35

Honz@ píše:hele : http://to-hotel.blog.cz/0606/tom-ma-pritelkyni-z-cech

Taky "BALD" ..... :lol: ....Ty Němci snad píšou furt to samý ..... :twisted:
odhaleno :lol: :lol: ted este najit tu stranku na ktery se to da delat :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 02 črc 2006, 15:36

pepca píše:
Honz@ píše:Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo..... :idea:
:cry: no mně taky v pravo,stejně se nemůžu vůbec přihlásit,a to mám ještě něco se starým přístupem do fora,nemůžu se normálně odhlásit,když se chci z fora odhlásit,tak to ukáže že stránku nelze najít,musím to tedy celé zavřít křížkem,když chci naopak opět na stránky,tedy do fora,tak si dám své jméno,heslo,automatické přihlášení,prostě vše jako dřív,bohužel to opět ukáže stránku nelze najít,vrátím se zpět,v kolonce zůstane mé uživatelské jméno,tečky u hesla již nejsou,kliknu na soukromé zprávy a jsem normálně na foru již přihlášený,ale musím tam přes soukromé zprávy,jinak se tam nedostanu,tohle není vážně normální,hledáš způsob připojení na staré stránky,tedy přístup na forum jako blázen,jsem dost naštvanej,děsím se toho,že se tam brzy nedostanu vůbec.no a registraci na ty nové jsem zkoušel nejméně třicetkrát,at se svým původním jménem a heslem,nebo z několika jinýma,vůbec nic,vážně super,do nových se nedostanu a staré jsou rozhašené. :cry:

na webu www.astra-g.cz je nutne se registrovat nove, neni to spojene s timto forem. forum je forum a web je web, nic vic. Kazdej lepsi model/znacka to tak ma, samotny forum maj jen amateri :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 02 črc 2006, 15:40

milosh píše:
pepca píše:

na webu www.astra-g.cz je nutne se registrovat nove, neni to spojene s timto forem. forum je forum a web je web, nic vic. Kazdej lepsi model/znacka to tak ma, samotny forum maj jen amateri :wink:
jenže mi amatéři se nemůžeme ani přihlásit po staru na forum,ani přihlásit,ani odhlásit,tohle se dřív nedělo,brzo se do fora nedostanu asi vůbec,jinak jsem zkoušel tu registraci na web nově jak píšeš,ale neuspěšně.

mig
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mig » 02 črc 2006, 17:50

Zdravím všechny kdo mají smysl pro humor.Pochopte,že v sekci,,vtipy" by se to provalilo dřív.Tímto se omouvám všem,kdo smysl pro humor nemají a přeji krásný den............. http://www.onlinewahn.de/generator/
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI

Odpovědět