Český web v německém tisku....
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je mazec !!!!
Na to ze jsme to spustili v patek a v nedeli uz to bylo v novinach

Jen jestli si z nas nekdo nedela srandicky
Na to ze jsme to spustili v patek a v nedeli uz to bylo v novinach

Jen jestli si z nas nekdo nedela srandicky

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle me to je prdel, protoye teyko bz nekdo udelal takovej titulek 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele : http://to-hotel.blog.cz/0606/tom-ma-pritelkyni-z-cech
Taky "BALD" .....
....Ty Němci snad píšou furt to samý ..... 
Taky "BALD" .....

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Honz@ píše:Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo.....

-
- Kontaktovat uživatele:
odhalenoHonz@ píše:hele : http://to-hotel.blog.cz/0606/tom-ma-pritelkyni-z-cech
Taky "BALD" .........Ty Němci snad píšou furt to samý .....

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pepca píše:Honz@ píše:Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo.....no mně taky v pravo,stejně se nemůžu vůbec přihlásit,a to mám ještě něco se starým přístupem do fora,nemůžu se normálně odhlásit,když se chci z fora odhlásit,tak to ukáže že stránku nelze najít,musím to tedy celé zavřít křížkem,když chci naopak opět na stránky,tedy do fora,tak si dám své jméno,heslo,automatické přihlášení,prostě vše jako dřív,bohužel to opět ukáže stránku nelze najít,vrátím se zpět,v kolonce zůstane mé uživatelské jméno,tečky u hesla již nejsou,kliknu na soukromé zprávy a jsem normálně na foru již přihlášený,ale musím tam přes soukromé zprávy,jinak se tam nedostanu,tohle není vážně normální,hledáš způsob připojení na staré stránky,tedy přístup na forum jako blázen,jsem dost naštvanej,děsím se toho,že se tam brzy nedostanu vůbec.no a registraci na ty nové jsem zkoušel nejméně třicetkrát,at se svým původním jménem a heslem,nebo z několika jinýma,vůbec nic,vážně super,do nových se nedostanu a staré jsou rozhašené.
na webu www.astra-g.cz je nutne se registrovat nove, neni to spojene s timto forem. forum je forum a web je web, nic vic. Kazdej lepsi model/znacka to tak ma, samotny forum maj jen amateri

jenže mi amatéři se nemůžeme ani přihlásit po staru na forum,ani přihlásit,ani odhlásit,tohle se dřív nedělo,brzo se do fora nedostanu asi vůbec,jinak jsem zkoušel tu registraci na web nově jak píšeš,ale neuspěšně.milosh píše:pepca píše:Honz@ píše:Mě se ta tabulka na zadávání jména/hesla zobrazuje vlevo...A jemu vpravo.....no mně taky v pravo,stejně se nemůžu vůbec přihlásit,a to mám ještě něco se starým přístupem do fora,nemůžu se normálně odhlásit,když se chci z fora odhlásit,tak to ukáže že stránku nelze najít,musím to tedy celé zavřít křížkem,když chci naopak opět na stránky,tedy do fora,tak si dám své jméno,heslo,automatické přihlášení,prostě vše jako dřív,bohužel to opět ukáže stránku nelze najít,vrátím se zpět,v kolonce zůstane mé uživatelské jméno,tečky u hesla již nejsou,kliknu na soukromé zprávy a jsem normálně na foru již přihlášený,ale musím tam přes soukromé zprávy,jinak se tam nedostanu,tohle není vážně normální,hledáš způsob připojení na staré stránky,tedy přístup na forum jako blázen,jsem dost naštvanej,děsím se toho,že se tam brzy nedostanu vůbec.no a registraci na ty nové jsem zkoušel nejméně třicetkrát,at se svým původním jménem a heslem,nebo z několika jinýma,vůbec nic,vážně super,do nových se nedostanu a staré jsou rozhašené.
na webu www.astra-g.cz je nutne se registrovat nove, neni to spojene s timto forem. forum je forum a web je web, nic vic. Kazdej lepsi model/znacka to tak ma, samotny forum maj jen amateri![]()
Zdravím všechny kdo mají smysl pro humor.Pochopte,že v sekci,,vtipy" by se to provalilo dřív.Tímto se omouvám všem,kdo smysl pro humor nemají a přeji krásný den............. http://www.onlinewahn.de/generator/
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI