cvrlikání při zatočení vlevo
cvrlikání při zatočení vlevo
Zvažoval jsem jestli to dát do sekce Interiéru nebo do Podvozku ale nakonec jsem se rozhodl dát to sem. Chci se zeptat, když zatočím vlevo tak se mi jakoby z pravé strany z ventilace ozývalo takové jakoby cvrlikání, které mi přijde že má souvislost s ventilátorem, protože když dám ventilátor na nulu tak se to neozývá. A ozývá se to pouze při točení volantem vlevo a stačí ten volant natočit opravdu jen trošku a už se to ozve a nezáleží jakou rychlostí jedu. I při velmi pomalé i při rychlejší jízdě se to ozývá se stejnou frekvencí. Přijde mi jako by při zatočení doleva ventilátor o něco drhnul ale není mi jasné o co a proč jen při zatočení doleva. Pokud ale stojím a volantem zatočím tak se to neozývá. Netuší někdo co by to mohlo být? Napadlo mne třeba i servo když se to ozývá při zatáčení a jízdě a to že vypnu ventilaci třeba jen způsobí že ten zvuk neslyším ale někde tam je. Ale opravdu netuším.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
- Reklama
Re: cvrlikání při zatočení vlevo
Listí v přívodu vzduchu. Zkus vyhodit kabinovej filtr, vysát komplet bordel s kastlíku, filtr zpět a bude klid.
)
Btw možná je i někde pod torpédem, tam to vyčisti taky.

Btw možná je i někde pod torpédem, tam to vyčisti taky.
END
Díky, kabinový filtr chci až bude trochu tepleji vyměnit tak to pořádně vysaju a snad to pomůže. A nevíš proč to dělá jen při zatočení volantu doleva? Jo a co je torpédo? To v souvislosti s autem slyším nebo vlastně čtu poprvé.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
Hele může to být ono ale taky nemusí. Prostě pokus, ale sázím na to dost.
Torpédo je plast mezi čelním sklem a kapotou, ten co zakrývá prostor pro motorek stěračů, je tam vstup vzduchu pro interier.... Běžně používaný výraz.

Torpédo je plast mezi čelním sklem a kapotou, ten co zakrývá prostor pro motorek stěračů, je tam vstup vzduchu pro interier.... Běžně používaný výraz.

END