Odlupovanie zo stredoveho panela

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Žádnej návod není. Prostě jsem to šplíchnul, nechal zaschnout a hotovo. Zaschlý to bylo za pár minut. Ještě před tím než jsem do toho šel tak jsem hodil kontrolní špryc na rukojeť šroubováku a ten používám do dnes a barva furt drží. Prostě mám štěstí :) že to drží :)
Reklama

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

A cim si to strekol ?? Aky sprej ? :?
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Slag

Příspěvek od Slag »

Marian píše:Žádnej návod není. Prostě jsem to šplíchnul, nechal zaschnout a hotovo.
Dělal jsem to podle stejnýho návodu :D Lak stál asi 80,- Kč, co si tak pamatuju.
Včetně demontáže a zpětné montáže to zabralo tak asi hodinu čistýho času :wink:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

Striekli ste to najprv nejakym striebornym sprejom a potom lakom ?? alebo ?? :?
Slag

Příspěvek od Slag »

Marian píše:Žádnej návod není. Prostě jsem to šplíchnul, nechal zaschnout a hotovo.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

Slag píše:
:roll:
Slag

Příspěvek od Slag »

Co víc chceš slyšet? Yanek ti napsal návod, jak to lakovat, když to chceš mít profi...
...a pokud se s tim nechceš drbat, tak to šplíchni rovnou barvou jakou to chceš mít - stejně jako třeba Marian a já :wink: Mě se s tim srát nechtělo :(
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

M1lan: Jednoduše a polopatě.
Když chceš pořádný postup, je to několik kroků, obrousit, základ na plasty, obrousit, plnič, brousit pod vodou, barva a navrch bezbarvý lak. To asi nechceš dělat....
Drzhá varianta, koupit již výše uvedený spray, a napálit s ním. Žádné složité broušení, žádný základ, plnič ani lak. Jen ten jeden spray.

To už chápeš??? :twisted: :roll:
END
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

Chalani...........ten postup uplne chapem.. :roll: len by som chcel vediet ako sa volal ten sprej :lol: :lol: :lol:
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

M1lan: Mně z Tebe trefí!!! V předchozích příspěvcích máš od Mariana hned 2X link na topic v kterým je dokonce OBROVSKÁ FOTKA toho spraye.!!!! Na té fotce si přečteš co to je zač!!! A nepostnu sem tu fotku, najdi si to. :twisted: :roll:
END
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Hošani a každej na svý triko :D Je možný že máte panel ošetřenej nějakou sračkou a vono se vám to začne loupat nebo něco podobnýho. Takže musíte zvážit pro a proti. :D
Odpovědět