zablokovaný CAR 300

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
cebes

zablokovaný CAR 300

Příspěvek od cebes »

Zdravím všechny Opláky, potřebuji poradit. Možná špatně vidím, ale na fóru jsem radu nenašel. Po výměně autobaterie vše funguje normálně, akorát CAR 300 okamžitě začalo hlásit "SAFE", aniž mi dopřálo těch 10 pokusů. Takže je to zablokovaný a dle výrobce bych měl navštívit autorizovaný servis. Nemá někdo z Vás lepší radu? Dík předem.
Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
cebes

Re

Příspěvek od cebes »

Nerozčiluj se, Frydexi, opravdu jsem hledal, ale nalezená rádia byla v režimu SAVE, kdežto já už se "propracoval" do SAFE. Dík za radu, jdu to vyzkoušet.
romco

CAR 300

Příspěvek od romco »

Mám problém. Dnes som vytiahol rádio CAR 300 a keď som ho dal naspäť, zistil som, že mi nehrá. Až po prečítaní manuálu som zistil, že je teda asi zablokované, nakoľko som ho odpájal od zdroja. Na nete som našiel tie rôzne dekódery. Len sa chcem spýtať,ako zadám jednotlivé čísla, keď mám rádio, ktoré nemá displej a ani nie je spojené so žiadnym displejom v aute. Používam ho v Škode Felícia. Je nejaká možnosť odblokovať takéto rádio bez displeja? Ďakujem za rady.
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Ja bych to nedokazal odblokovat bez displaye. Slo by to tak ze by si vedel co to pise... po hmatu :D ..... vedet co kdy zmacknout..... ale podle me je lepsi si koupit normalni radio s diplayem. Neuvidis stanice nic....
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Troodon

Re: CAR 300

Příspěvek od Troodon »

romco píše:Mám problém. Dnes som vytiahol rádio CAR 300 a keď som ho dal naspäť, zistil som, že mi nehrá. Až po prečítaní manuálu som zistil, že je teda asi zablokované, nakoľko som ho odpájal od zdroja. Na nete som našiel tie rôzne dekódery. Len sa chcem spýtať,ako zadám jednotlivé čísla, keď mám rádio, ktoré nemá displej a ani nie je spojené so žiadnym displejom v aute. Používam ho v Škode Felícia. Je nejaká možnosť odblokovať takéto rádio bez displeja? Ďakujem za rady.
najdi si v okoli nejakeho ochotneho oplaka ktoremu to das do auta nachvilku a on ti to odkoduje a vypne ochranu kodom - to mas najistejsie,najrychlejsie, najlacnejsie - jedine ze by si to po spamati vedel ale ked to nemas natrenovane skoda riskovat stratu pokusu...
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
APiK

Příspěvek od APiK »

Trošku se musím zastat Frydexe. Stačí zadat to SAFE do HLEDAT a vím vše (teď jsem to zkoušel). Jinak bych doporučoval skutečně najít nějakého Opelistu a u něj rádio odkódoval.
Obrázek
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Já to několíkrát dělal jen podle hmatu a své paměti a vždy se podařilo. 8)
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

romco píše:Mám problém. Dnes som vytiahol rádio CAR 300 a keď som ho dal naspäť, zistil som, že mi nehrá. Až po prečítaní manuálu som zistil, že je teda asi zablokované, nakoľko som ho odpájal od zdroja. Na nete som našiel tie rôzne dekódery. Len sa chcem spýtať,ako zadám jednotlivé čísla, keď mám rádio, ktoré nemá displej a ani nie je spojené so žiadnym displejom v aute. Používam ho v Škode Felícia. Je nejaká možnosť odblokovať takéto rádio bez displeja? Ďakujem za rady.
Jde to v pohodě.... to není problém. Navíc se ten kód dá uplně odbourat tak, aby ho už nikdy po ztrátě napájení nechtěl. .. :wink: Když tak mi napiš na ICQ nebo mejla... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Odpovědět