Ráno nestartuje - PROSIM O POMOC
Ráno nestartuje - PROSIM O POMOC
MAM ASTRU 1,4 16V ecotec combi automat r.v.1997 najazdane 150k.a velky problem :
rano nemozem nastartovat.Musim tocit tak 3-4 MIN. A POTOM TO NASKOCI.Cez den toci v pohode.Bol som v Opli a v dalsich troch servisoch a nic.Nemozu najst chybu.Vymenili rozvody,sviecky,tesnenie pod hlavou....a nic.Nevie niekto,kde moze byt chyba?vopred dakujem za pomoc
rano nemozem nastartovat.Musim tocit tak 3-4 MIN. A POTOM TO NASKOCI.Cez den toci v pohode.Bol som v Opli a v dalsich troch servisoch a nic.Nemozu najst chybu.Vymenili rozvody,sviecky,tesnenie pod hlavou....a nic.Nevie niekto,kde moze byt chyba?vopred dakujem za pomoc
- Reklama
Podobný problém jsem měl na X20DTL, kde jsem po delším stání dlouho točil než naskočil... Stačilo vyměnit přepadové hadičky
Ale jestli jsou i u tohoto motoru přepadové hadičky, to nevím, já jsem ještě do nedávna byl v domění že každý motor u Astry G má váhu vzduchu 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A čo nejaká netesnosť spätného ventilu v palivovom čerpadle, alebo regulátor tlaku paliva? Skús pred štartom viac krát po sebe prepnúť kľúčik do II. plohy (v nej počkaj na zahasnutie kontroliek, znova do polohy I. a opať do polohy II.), aby si spustil viac krát po sebe palivové čerpadlo a potom skús naštartovať.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to špatně startuje po delším stání, tak spadává benzín. Někde v palivové soustavě je netěsnost. Jak už tu někdo psal, typoval bych to na přepadovou hadičku. Určitě tam je.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
stale neštartuje
Dnes mi chlapci v servise povedali,že mam zlu riadiacu jednotku.Vraj vstriky sa neotvaraju a tym páadom to nedostáva benzín.Mam automat a preto vraj bude problem tu jednotku zohnat.Auto chodí po servisoch od oktobra.Uz som snad na nom vymenil skoro všetko.Ako je to s tou jednotkou?Vie niekto? mám motor X14XE
Re: stale neštartuje
Automat, jo? Tak to jsem vůbec nenašel cenu, ale ŘJ X14XE (manual) stojí přes 28tis. Kč.stan píše:Dnes mi chlapci v servise povedali,že mam zlu riadiacu jednotku.Vraj vstriky sa neotvaraju a tym páadom to nedostáva benzín.Mam automat a preto vraj bude problem tu jednotku zohnat.Auto chodí po servisoch od oktobra.Uz som snad na nom vymenil skoro všetko.Ako je to s tou jednotkou?Vie niekto? mám motor X14XE

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: stale neštartuje
Dodává se výměnným způsobem.Objednací číslo je62 37 561 .Je bez programové paměti-tu použiješ svoji.Starou jednotku vrátíš.Cena výměnou 10667,-Kč.Musíš pak přihrát immo přes security code.Měl by stačit TECH1.stan píše:Dnes mi chlapci v servise povedali,že mam zlu riadiacu jednotku.Vraj vstriky sa neotvaraju a tym páadom to nedostáva benzín.Mam automat a preto vraj bude problem tu jednotku zohnat.Auto chodí po servisoch od oktobra.Uz som snad na nom vymenil skoro všetko.Ako je to s tou jednotkou?Vie niekto? mám motor X14XE
Jestli teda platí ten rok výroby 1997 a model F.