Volant
Volant
zdravičko lidi chtěl bych si vyměnit volant za meši sportovni. a chtě bych se zeptat jak odpojit zbyvajici 3 Arbagy z astry G 1,8 aby mi nevystrelily a aby nesvitila kontrolka na polubni desce.
Stači vytahnout pojistku airbagu?? ve volantě airback nebude ale ostatni chci v autě nechat ale aby nefungovaly. děkuji za odpověd.
Stači vytahnout pojistku airbagu?? ve volantě airback nebude ale ostatni chci v autě nechat ale aby nefungovaly. děkuji za odpověd.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a proč nechceš aby fungovaly ?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale napsal to dobře... A Yanek ještě líp... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Rozpojit kontakt pod sedačkou, zapnout zapalování - kontrolka bagu se rozsvítí trvale a bagy přestanou automaticky fungovat. Pokud nechceš aby svítila kontrolka, tak rozmontuj přístrojovku a jednoduše jí odpoj. Na co Ti to ale bude fakt nechápu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
volant
znamy vytahnul erback ridiče a dal si sportovni volant o pruměru 28cm ane jak je original 33 cm jako v dodavce. a zapoměl deaktivovat asotatni 3 arbagy a po zapojeni paterky mu vystrelily a stale pak mu svitila kontrola Airbagu. tak rad bych tomu predešel. dki za pochopeni a odpověd
Re: volant
Já bych to udělal tak: Ostatní airbagy bych nechal a do svorkovnice airbagu u řidiče dát odpor a je to.Ostatní bagy budou plně funkční,jednotka si bude myslet,že airbag řidiče tam je a kontrolka tím pádem nebude svítit.
Pokud svítí kontrolka airbagu - bagy jsou automaticky deaktivovány. I když se vymlátíš na kaši, tak prostě nevystřelej. No a tu kontrolku snadno rozsvítíš (a tím deaktivuješ bagy), když při vypnutym zapalování rozpojíš kontakt pod přední sedačkou, zapneš zapalování, systém zjistí chybu v okruhu a kontrolka svítí. Pak klidně zase ten konektor spoj, kontrolka bude svítit furt. Zhasnout kontrolku a znovu aktivovat bagy jde jen přes diagnostiku.
Re: volant
Jasně! Ale on chce aby nefungovaly vůbec. Když zabít, tak celou posádku a ne jen řidičeDj.radim píše:Já bych to udělal tak: Ostatní airbagy bych nechal a do svorkovnice airbagu u řidiče dát odpor a je to.Ostatní bagy budou plně funkční,jednotka si bude myslet,že airbag řidiče tam je a kontrolka tím pádem nebude svítit.

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to musí být frajer, já su bačkora, bez bagu ani ránu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Otázka zní, jestli má ten bag nějaký účinek. Já jezdím neustále bez pásu, takže až to někam trefím, zláme mi to vaz. Takže je mi k prdu i funkční. Ale každopádně bych ty ostatní nechal funkční.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Majesty tak v tvým případě bych ten přední u řidiče vyndal, on tě může zabít (nikomu se nic nestane a ty budeš mít ten krásně zlomenej vaz) i když to někam ťukneš a náhodou ho zaktivuješ

Teda pánové vy jste teda kaskadéři (vybavený auto báglama a bez pásů
), já nechci umřít jako chlap a když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně ještě dlouho nechci

Teda pánové vy jste teda kaskadéři (vybavený auto báglama a bez pásů

Mobil : 602318645