Světla z Coupe

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
kulda

Světla z Coupe

Příspěvek od kulda »

Zdravím.
Nevíte, zda-li se dají použít přední světla z Coupe verze na ostatní typy Géček? Pak by nebyl problém v sehnání kouřových (N-Joy) světel za příznivou cenu. Nevím, proč u ostatních typů uvádí jen Hellu za skoro 5 000/ks! Darebáci!

Takže nevíte, zda ano či ne? Děkuji mnohokráte.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

ano
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Zajisté... je to to jisté.... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
kulda

Příspěvek od kulda »

No to jsou bleskurychle odpovedi. To ziram a cucim. Potesili jste me, ale ja vas nepotesim.
Ti, kteri jste si mysleli, ze bych moh jako sehnat svetla na kseft, tak jako ne-e :o To jsem napsal blbe a ja myslel prachsproste na sebe :)

Tak diky a mejte se fanfarove!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
kulda

Příspěvek od kulda »

To manli2: a jeste neco. Pokud je v tvem nicku original, takrka real foto, co to mas za svetylka? Vypadaji exkluzivne! A zarovky do techto jakepak? A posledni, nevite jake zarovky, ktere nejlepe imituji xenony a nepraskaji ob tyden? Ja vim, ze je to trapas a neni nad origo xenony, ale znate to s temi cenami a platy a pridely od manzelek... :cry:
manli2

Příspěvek od manli2 »

jj real foto :-) http://img144.imageshack.us/my.php?image=1001927od9.jpg

jsou to tyhle světla http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-o ... cerne.html
a mám tam pro potkávačky výbojky a pro dálkáče h7
kulda

Příspěvek od kulda »

Hele. A pro nejakou tu xenonovou sadu nebo ty vybojky potrebuju i ty angel eyes? Aby to bylo jako ty origo xenony. Nebo je muzu supnout i do beznych svetel cirych nebo N Joy? To tam pak neni nejaky ten "tubus", ve kterem je ta vybojka, ne? Ja to nechapu...
Dik
Chavron

Příspěvek od Chavron »

pozeral som op N-joy svetlach a u mojho dodavatela nahradnych dielov mi vysla cena 3800 SKK, je to za N-joy vela? Aj ked su nove?
kulda

Příspěvek od kulda »

Chavron píše:pozeral som op N-joy svetlach a u mojho dodavatela nahradnych dielov mi vysla cena 3800 SKK, je to za N-joy vela? Aj ked su nove?
No, pokud jsou Hella (coz pravdepodobne urcite ne), tak je to neskutecna cena. Slovenskych jeste k tomu :wink:
Ikdyz za jeden kus - nevim, nevim. U nas je cena od 4 500/ks

Ja jsem sehnal tzv. nonejmky, de facto DEPO, sluzbu udelaji za 3500/2ks. 2 roky zaruka... :) prdim na to. Na vrakovisti, a to jedinem, o kterem vim, ze tam maji - OPEL u Prahy chteji kolem 2 000/ks :? A to jeste by byly zaslany na "pas blink".
manli2

Příspěvek od manli2 »

kulda píše:Hele. A pro nejakou tu xenonovou sadu nebo ty vybojky potrebuju i ty angel eyes? Aby to bylo jako ty origo xenony. Nebo je muzu supnout i do beznych svetel cirych nebo N Joy? To tam pak neni nejaky ten "tubus", ve kterem je ta vybojka, ne? Ja to nechapu...
Dik
můžeš je dát i do normálních světel.... normální žárofku nahradíš výbojkou....
Obrázek

ale je to pěkná prasárna... :o
kulda

Příspěvek od kulda »

Jo, to jsem obcas videl. Je to fakt na slepotu i ve dne. To je mnamka. Neni nad xenon. To je lahoda pro vzhled i funkcnost.
Odpovědět