Světla z Coupe
Světla z Coupe
Zdravím.
Nevíte, zda-li se dají použít přední světla z Coupe verze na ostatní typy Géček? Pak by nebyl problém v sehnání kouřových (N-Joy) světel za příznivou cenu. Nevím, proč u ostatních typů uvádí jen Hellu za skoro 5 000/ks! Darebáci!
Takže nevíte, zda ano či ne? Děkuji mnohokráte.
Nevíte, zda-li se dají použít přední světla z Coupe verze na ostatní typy Géček? Pak by nebyl problém v sehnání kouřových (N-Joy) světel za příznivou cenu. Nevím, proč u ostatních typů uvádí jen Hellu za skoro 5 000/ks! Darebáci!
Takže nevíte, zda ano či ne? Děkuji mnohokráte.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajisté... je to to jisté.... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No to jsou bleskurychle odpovedi. To ziram a cucim. Potesili jste me, ale ja vas nepotesim.
Ti, kteri jste si mysleli, ze bych moh jako sehnat svetla na kseft, tak jako ne-e
To jsem napsal blbe a ja myslel prachsproste na sebe
Tak diky a mejte se fanfarove!
Ti, kteri jste si mysleli, ze bych moh jako sehnat svetla na kseft, tak jako ne-e

Tak diky a mejte se fanfarove!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
To manli2: a jeste neco. Pokud je v tvem nicku original, takrka real foto, co to mas za svetylka? Vypadaji exkluzivne! A zarovky do techto jakepak? A posledni, nevite jake zarovky, ktere nejlepe imituji xenony a nepraskaji ob tyden? Ja vim, ze je to trapas a neni nad origo xenony, ale znate to s temi cenami a platy a pridely od manzelek... 

jj real foto
http://img144.imageshack.us/my.php?image=1001927od9.jpg
jsou to tyhle světla http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-o ... cerne.html
a mám tam pro potkávačky výbojky a pro dálkáče h7

jsou to tyhle světla http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-o ... cerne.html
a mám tam pro potkávačky výbojky a pro dálkáče h7
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Hele. A pro nejakou tu xenonovou sadu nebo ty vybojky potrebuju i ty angel eyes? Aby to bylo jako ty origo xenony. Nebo je muzu supnout i do beznych svetel cirych nebo N Joy? To tam pak neni nejaky ten "tubus", ve kterem je ta vybojka, ne? Ja to nechapu...
Dik
Dik
No, pokud jsou Hella (coz pravdepodobne urcite ne), tak je to neskutecna cena. Slovenskych jeste k tomuChavron píše:pozeral som op N-joy svetlach a u mojho dodavatela nahradnych dielov mi vysla cena 3800 SKK, je to za N-joy vela? Aj ked su nove?

Ikdyz za jeden kus - nevim, nevim. U nas je cena od 4 500/ks
Ja jsem sehnal tzv. nonejmky, de facto DEPO, sluzbu udelaji za 3500/2ks. 2 roky zaruka...

můžeš je dát i do normálních světel.... normální žárofku nahradíš výbojkou....kulda píše:Hele. A pro nejakou tu xenonovou sadu nebo ty vybojky potrebuju i ty angel eyes? Aby to bylo jako ty origo xenony. Nebo je muzu supnout i do beznych svetel cirych nebo N Joy? To tam pak neni nejaky ten "tubus", ve kterem je ta vybojka, ne? Ja to nechapu...
Dik

ale je to pěkná prasárna...

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw