Takovej hodně trapnej dotaz - Blaupunkt 300 asi nemá odnímatelnej panel , co ?Majla píše:Tak mě to nejdePája píše:Nevíš Radime jestli to (UML) funguje i Blaupiho 300?. Mám Blaupunkt CAR 300 a nenašel jsem to ani v návodu
zesilování rádia podle jízdy
-
Honz@
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Reklama
Ano to je ten správný postup. Nastavení na SD-VOL+2 nebo SD-VOL+3 je zřejmě to nejoptimálnější (z mého pohledu)rychlyradim píše:tak jsem se trochu rozpoměl:
Automatická regulace hlastosti! Zvýšení hlasitosti lze nastavit od 0 (vypnutoú do 5 (silné zvýšení).
Nastavení:
Tlačítko UML stikni déle než 3 sec, dokud nezazní signál potvrzení. Na displeji se objeví např. SD-VOL+2
Tlačítlky pro hledání nastav během 10 sec žádané zvýšení hlastosti.
Pro uložení zvol znovu tlačítko UML déle než 3 sec drž
Tak nějak...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Re: zesilování rádia podle jízdy
A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
až tohle zjistíš, tak se tu nějak zvýrazni abych to vidělFrydex píše:A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
Re:
Apík: Díky za odpoveď na mojom vlákne.APiK píše:Ano to je ten správný postup. Nastavení na SD-VOL+2 nebo SD-VOL+3 je zřejmě to nejoptimálnější (z mého pohledu)rychlyradim píše:tak jsem se trochu rozpoměl:
Automatická regulace hlastosti! Zvýšení hlasitosti lze nastavit od 0 (vypnutoú do 5 (silné zvýšení).
Nastavení:
Tlačítko UML stikni déle než 3 sec, dokud nezazní signál potvrzení. Na displeji se objeví např. SD-VOL+2
Tlačítlky pro hledání nastav během 10 sec žádané zvýšení hlastosti.
Pro uložení zvol znovu tlačítko UML déle než 3 sec drž
Tak nějak....
Mike.S: Sorry za založenie rovnakej témy, ale pri použití funkcie "HLEDAT" by ma v živote nenapadol takýto dlhý názov na to čo som sa chcel opýtať. Dík za zamknutie mojeho príspevku !
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Na spodní kostku ISO - proudovou jde signál z tacho - SDA. Tím se řídí SDVC.Frydex píše:A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
Tady to máš přehledně.

END
Ahoj new-name, píšeš že jazdíš na vol 22-24, ja keď pridávam aledo uberám zvuk na TID-e mi žiadnu intenzitu hlasitosti neukazuje. Dá sa to nejako nadstaviť alebo Ti to zobrazuje iba priamo na displeji rádianew-name píše:až tohle zjistíš, tak se tu nějak zvýrazni abych to vidělFrydex píše:A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)ikdyž já jezdil pořád na vol 22-24 podle qality písniček, ty horší pak moc chrčí
![]()
Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Funkcia TP alebo /TP/ je mi jasná,langdon2 píše:Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.
Sak to viem ze nie, len som sa pytal, ze ci sa tam nahodou neda nastavit pridavanie hlasitosti podla rychlosti jazdy.Eddy píše:Funkcia TP alebo /TP/ je mi jasná,langdon2 píše:Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.len klasickú hlasitosť nezobrazuje.
Na CDR 500 by to jít mělo. Zkus postup popsaný výše - viz také návod k obsluze tady.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dá, včera som si to nadstavil podľa manuálu od rádia na úroveň VOL 3langdon2 píše:Sak to viem ze nie, len som sa pytal, ze ci sa tam nahodou neda nastavit pridavanie hlasitosti podla rychlosti jazdy.Eddy píše:Funkcia TP alebo /TP/ je mi jasná,langdon2 píše:Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.len klasickú hlasitosť nezobrazuje.
A neviete pri akych rychlostiach sa to potom stupnuje to pridavanie hlasitosti?
Zajtra idem do NR/možno ma uvidíš/tak to prvý krát vyskúšamlangdon2 píše:A neviete pri akych rychlostiach sa to potom stupnuje to pridavanie hlasitosti?