rychlyradim píše:tak jsem se trochu rozpoměl:
Automatická regulace hlastosti! Zvýšení hlasitosti lze nastavit od 0 (vypnutoú do 5 (silné zvýšení).
Nastavení:
Tlačítko UML stikni déle než 3 sec, dokud nezazní signál potvrzení. Na displeji se objeví např. SD-VOL+2
Tlačítlky pro hledání nastav během 10 sec žádané zvýšení hlastosti.
Pro uložení zvol znovu tlačítko UML déle než 3 sec drž
Tak nějak...
Ano to je ten správný postup. Nastavení na SD-VOL+2 nebo SD-VOL+3 je zřejmě to nejoptimálnější (z mého pohledu) .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex píše:A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
až tohle zjistíš, tak se tu nějak zvýrazni abych to viděl ikdyž já jezdil pořád na vol 22-24 podle qality písniček, ty horší pak moc chrčí
rychlyradim píše:tak jsem se trochu rozpoměl:
Automatická regulace hlastosti! Zvýšení hlasitosti lze nastavit od 0 (vypnutoú do 5 (silné zvýšení).
Nastavení:
Tlačítko UML stikni déle než 3 sec, dokud nezazní signál potvrzení. Na displeji se objeví např. SD-VOL+2
Tlačítlky pro hledání nastav během 10 sec žádané zvýšení hlastosti.
Pro uložení zvol znovu tlačítko UML déle než 3 sec drž
Tak nějak...
Ano to je ten správný postup. Nastavení na SD-VOL+2 nebo SD-VOL+3 je zřejmě to nejoptimálnější (z mého pohledu) .
Apík: Díky za odpoveď na mojom vlákne.
Mike.S: Sorry za založenie rovnakej témy, ale pri použití funkcie "HLEDAT" by ma v živote nenapadol takýto dlhý názov na to čo som sa chcel opýtať. Dík za zamknutie mojeho príspevku !
Frydex píše:A může mí někdo říct, jakým impulsem se to rádio řídí ? Případně na jakém kabelu... teoreticky by to mohlo jít dodělat tedy i pro neorigo rádio (připojit na ovládání z volantu)
Na spodní kostku ISO - proudovou jde signál z tacho - SDA. Tím se řídí SDVC.
až tohle zjistíš, tak se tu nějak zvýrazni abych to viděl ikdyž já jezdil pořád na vol 22-24 podle qality písniček, ty horší pak moc chrčí
Ahoj new-name, píšeš že jazdíš na vol 22-24, ja keď pridávam aledo uberám zvuk na TID-e mi žiadnu intenzitu hlasitosti neukazuje. Dá sa to nejako nadstaviť alebo Ti to zobrazuje iba priamo na displeji rádia Dík!
Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
langdon2 píše:Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.
Funkcia TP alebo /TP/ je mi jasná, len klasickú hlasitosť nezobrazuje.
langdon2 píše:Ahojte, ja mam Delco Electronics CDR500, tam asi takato funkcia neni....ci hej?Viem iba o tej, ze ked mam nastavene dopravne spravy, tak tam sa to da nastavit aby hrali bud hlasnejsie alebo tichsie.
Sak to viem ze nie, len som sa pytal, ze ci sa tam nahodou neda nastavit pridavanie hlasitosti podla rychlosti jazdy.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Sak to viem ze nie, len som sa pytal, ze ci sa tam nahodou neda nastavit pridavanie hlasitosti podla rychlosti jazdy.
Dá, včera som si to nadstavil podľa manuálu od rádia na úroveň VOL 3