No než se s tím pracně párat tak to raději kup nový, zde máš link: http://www.vyfuky1.cz/vyberkat.php , taky jsem tam kupoval a jsem spokojený, má i SKYPE, takže se můžeš domluvit celkem zadarmo.gErda píše:tak jsem byl v servise nechat si vymenit koncovy dil vyfuku no a co sme nezjistili kdyz sme to zvedlispojeni mezi koncovym a strednim dilem je totalne rozezrany a zrezly
bohuzel povolit by to mozna i slo ale dat tam novy to uz ne a proto se chci zeptat, nevite jestli se neda sehnat jen samotna cast, toho stredniho vyfuku jako kousek trubky a tam ta jakoby podlozka s zavytem pro srouby? aby se to ze stredniho dilu urizlo navarila se tam tahle cast a do toho zasrouboval ten koncovej vyfuk, opravdu se mi nechce kupovat jeste k tomu stredni dil
![]()
no rikal ze svarit natvrdo by to samozrejme slo, odriznout konec toho koncovyho tlumice a nastavit na stredovku ale rikal ze je to pekna prasarna ze to tak dlouho nevydrzi a jakmile se to podela tak musis menit komplet, tak prave nevim nojames11 píše:automechanik si poradí, navaří ti tam trubku, mám to taky tak
jo to by byla taky moznost, protoze normalne tam matky vlastne nejsou ale je tam ta placka se zavitem, a tohle by mohlo bejt taky vcelku alternativni reseniadam09 píše:Kdyby ti tam navaril kus trubky a priruby s dirama a misto zavitu v te prirube byly normal diry a na konci maticce tak by to taky slo. Me nejak ty zavity nesly chytit tak sem to provrtal a dal sem tam normalni matice. A drzi.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |