koncova castr stredniho dilu vyfuku

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
gErda

koncova castr stredniho dilu vyfuku

Příspěvek od gErda »

tak jsem byl v servise nechat si vymenit koncovy dil vyfuku no a co sme nezjistili kdyz sme to zvedli :( spojeni mezi koncovym a strednim dilem je totalne rozezrany a zrezly :( bohuzel povolit by to mozna i slo ale dat tam novy to uz ne a proto se chci zeptat, nevite jestli se neda sehnat jen samotna cast, toho stredniho vyfuku jako kousek trubky a tam ta jakoby podlozka s zavytem pro srouby? aby se to ze stredniho dilu urizlo navarila se tam tahle cast a do toho zasrouboval ten koncovej vyfuk, opravdu se mi nechce kupovat jeste k tomu stredni dil :evil: :(
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Reklama

Oliver

Re: koncova castr stredniho dilu vyfuku

Příspěvek od Oliver »

gErda píše:tak jsem byl v servise nechat si vymenit koncovy dil vyfuku no a co sme nezjistili kdyz sme to zvedli :( spojeni mezi koncovym a strednim dilem je totalne rozezrany a zrezly :( bohuzel povolit by to mozna i slo ale dat tam novy to uz ne a proto se chci zeptat, nevite jestli se neda sehnat jen samotna cast, toho stredniho vyfuku jako kousek trubky a tam ta jakoby podlozka s zavytem pro srouby? aby se to ze stredniho dilu urizlo navarila se tam tahle cast a do toho zasrouboval ten koncovej vyfuk, opravdu se mi nechce kupovat jeste k tomu stredni dil :evil: :(
No než se s tím pracně párat tak to raději kup nový, zde máš link: http://www.vyfuky1.cz/vyberkat.php , taky jsem tam kupoval a jsem spokojený, má i SKYPE, takže se můžeš domluvit celkem zadarmo.
james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 »

automechanik si poradí, navaří ti tam trubku, mám to taky tak :)
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Kdyby ti tam navaril kus trubky a priruby s dirama a misto zavitu v te prirube byly normal diry a na konci maticce tak by to taky slo. Me nejak ty zavity nesly chytit tak sem to provrtal a dal sem tam normalni matice. A drzi.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Myslím že jestli to máš až tak sežraný, tak ve chvíli kdy do toho šáhneš plamenem, tak ti to celý shoří jak papír :wink:
Lepší by bylo koupit i střed, ale jasně že když se s tím nepočítá, tak je to vždycky čára přes rozpočet, a to doslova :(
Mobil : 602318645
gErda

Příspěvek od gErda »

no jelikoz sem kupoval novy egr a ted koncovy dil tak se mi moc nechce dal investovat :( bylo by to dobry to urcite ale jaksi bych to chtel vyresit levnejsi cestou, ona ta trubka na tom strednim dilu je dobra to sme zkouseli ovsem jak je ta koncova cast ta placka s tema dirama tak ta je uz dost nakousla no, ale jinak trubka prave drzi takze sme rikali ze by bylo asi nejlepsi a samozrejme nejlevnejsi sehnat jen ten kus a navarit to tam a zajimalo by me jestli se to da normos sehnat jestli to nekdo neresil
gErda

Příspěvek od gErda »

james11 píše:automechanik si poradí, navaří ti tam trubku, mám to taky tak :)
no rikal ze svarit natvrdo by to samozrejme slo, odriznout konec toho koncovyho tlumice a nastavit na stredovku ale rikal ze je to pekna prasarna ze to tak dlouho nevydrzi a jakmile se to podela tak musis menit komplet, tak prave nevim no :( rikal ze kdyz nesezenu tu koncovku a nebudu chtit kupovat ze to klidne tak udela ze to neni problem ale ze je to pekna prasarna no :( tak nevim radsi bych to sehnal s tema dirama a normos nasrouboval
gErda

Příspěvek od gErda »

adam09 píše:Kdyby ti tam navaril kus trubky a priruby s dirama a misto zavitu v te prirube byly normal diry a na konci maticce tak by to taky slo. Me nejak ty zavity nesly chytit tak sem to provrtal a dal sem tam normalni matice. A drzi.
jo to by byla taky moznost, protoze normalne tam matky vlastne nejsou ale je tam ta placka se zavitem, a tohle by mohlo bejt taky vcelku alternativni reseni
Oliver

Příspěvek od Oliver »

No tak nevím, ale dát nějakých cca 1400-1700 za ten díl není až tak moc, taky jsem to tak řešil a to mám kamarády svářeče, raději jsem koupil nový, peněz nazbyt nemám, ale vyplatí se koupit ten díl nový, nedá to moc práce a určitě vydrží více, než ten opravovaný, věř mi, že nakonec tě to s tím opravováním vyjde dráž. :!:

Já tam mám tento díl a za tuto cenu: 21.210 IZ ALU Izawit 1139 Kč
gErda

Příspěvek od gErda »

no ja nevim no, zase ten stredni dil je v poho az na tu posledni cast :( myslim ze sehnat tu koncovou cast nebo neco aby se to tam prichytilo a privarit vyjde urcite levneji nez vyfuk, proste ted urcite neni na planu kupovat dalsi cast vyfuku a chci to vyresit alternativou
Oliver

Příspěvek od Oliver »

No já nevím, ale přikláním se k "Defender" Luboš má pravdu, šáhneš na to plamenem, nebo céočkem a máš to v plamenech celé, ale nakonec je to tvé rozhodnutí. :wink:

Nevím kolik budeš muset zaplatit za tu trubku a za práci, ale pokud ti to udělá nějaký kamarád zadarmo, tak jo, proč ne, pokud ale do toho dáš cca 500,- , tak to raději fakt kup nový 1139,- plus cca 150,- na dobírku není až tak moc peněz. :? :wink:
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Já mám střední a zadní díl svařený, mám tam vloženou trubku mezi tím a je to ok, vařil mi to kamarád v servisu a naprosto bezproblémů, původní spoj byl už z německa sešroubován a ještě nějak amatérsky zavařen, no mazec, takže se to vyřízlo, vložil se kousek trubky a pohoda, nemám si nač stěžovat, nic neshořelo, nic se nestalo, jen autí ztichlo (no teď mi odešel středovej tlumič, ale za to ten svár nemůže).
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No vždy jsem měl za to, že ty šrouby s pěrkama tvoří (do jisté míry ) pružný spoj, který pomáhá pohlcovat rezonace :wink: , nevím ale na tvrdo to nebude asi úplně košér a čert ví, čemu to může časem ublížit :wink:
Mobil : 602318645
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

není lepší když už tak koupit nový?Já bral středový výfuk TADY za 1360 kč to jde ne? ... 8)
Odpovědět