Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Takže dámy a pánové, pokud budete mít problém s cukáním(škubáním) motoru, tak jedna z možností závad je ta, že máte problém s podtlakem vzduchu, ne s lištou, nebo EGRem, moje zkušenost, kterou jsem řešil cca 15 měsíců, přestože mi zde na netu radil kde kdo, nakonec jsem na to došel já sám čím je to
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak se na to zkus kouknout... Stejně Ti nic jiného nezbyde, než nejdříve zkouknout to co se dá a tím i případně vyloučit příčinu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
me teda auto cuka v jinacich otackach kvuli egr a to v 2000 - 3000, nejcasteji kolem 2500, no novy egr uz tu mam takze dneska ho vymenim a uvidime, ale diag rikala ze egr je death tak doufam ze to bude v poho
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
gErda píše:me teda auto cuka v jinacich otackach kvuli egr a to v 2000 - 3000, nejcasteji kolem 2500, no novy egr uz tu mam takze dneska ho vymenim a uvidime, ale diag rikala ze egr je death tak doufam ze to bude v poho
Nojo jsme na tom stejně, také doufám že se tím problémy odstraní, protože jak si říkal, nic jiného než EGR ventil to nehlásí
santik píše:A nulu viac je 15000-19000
nie o otacku viac
Teda s Vámi je sranda jak v krematoriu To měl být přeci vtip, že Manli má motor z formule