No Pity, zklamu Te, ale byl.. Bohuzel jen na chvilku.. Mam i dukaz od Zdenka:

no v tomhle úplně souhlasím....hlavně mi to něco říkáYANEK píše:já už jezdím akorád opel srazy protože ta atmosfera je vo něčem jinym
no skoro jo ale drobet zase dálHonzza píše:No tak Pavov,vzdyt je to stejny![]()
doufám že na podzim dorazíte taky.....chtěl bych bejt Vaše konkurenceCidla píše: ...ještě by se mnou měla přijet východočeská eskadra našláplejch a vymazlenejch kombi ala Lukaspd a noell..plus možná další....
No pokud na kombajnu uděláš vše co jsi mi povídal tak budem jen tvý chudý příbuznýPrinc William píše:.....chtěl bych bejt Vaše konkurence![]()
![]()
nebo spíš stát vedle abych se nemusel stydět
![]()
no nevím chtěl bych ale to až bude-li nebude-li nafta s tímhle už ne....přeci jen každej litr na takovejhle štrece bude znát a zrovna kousek to nemámCidla píše:No pokud na kombajnu uděláš vše co jsi mi povídal tak budem jen tvý chudý příbuznýPrinc William píše:.....chtěl bych bejt Vaše konkurence![]()
![]()
nebo spíš stát vedle abych se nemusel stydět
![]()
...ale chtěl bych dorazit i na podzim, ale uvidíme termín no....jinak i v Opavě bychom měly být tam pojedeš? Ale asi ještě né s kombajnem co....
No jo nemůžu být všudeDefender píše:Cidlo chlape, v Praze jsi chyběl, holt né všechno vyjde, tak si to můžem vynahradit v Milo![]()
Rádi tě zase uvidímea samozřejmě rád i poznám osobně jiné Astří členy
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |