XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008

Opel srazy i jiné
Odpovědět
Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Re: Twin Top

Příspěvek od Avantgarde »

Pity: Jakym si tam bylo loni autem....s timhle ne ze? porad...

No Pity, zklamu Te, ale byl.. Bohuzel jen na chvilku.. Mam i dukaz od Zdenka:

Obrázek
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

YANEK píše:já už jezdím akorád opel srazy protože ta atmosfera je vo něčem jinym 8)
no v tomhle úplně souhlasím....hlavně mi to něco říká :!: než koukat na nějaký VW :twisted: :twisted: :twisted:
Naposledy upravil(a) Princ William dne 21 dub 2008, 11:38, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sadf

Příspěvek od lukaskpd »

caves rozmyslam ze sa taky ustavim kolko by nas bolo
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
Princ William

Re: Twin Top

Avantgarde píše:Obrázek
dvě turbíny vedle sebe no paráda :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

milode píše:A nejlepší je to foukání do balonku po půlnoci.....jinak všechny zdravím....
též Tě zdravím.....jsem si myslel že se po tobě slehla zem...dlouho si tu nebyl tak doufám že to napravíš :lol: :lol:
Princ William

Honzza píše:No tak Pavov,vzdyt je to stejny :lol: :D
no skoro jo ale drobet zase dál :lol: zase atmoška v Pávově a Poděbradech je drobet jiná....Pávov byl o pohodě a Poděbrady spíš jen na přespání (když pominu to chlastání v obouch :lol: :lol: ) koukal jsem že razíš do Milovic tak aspoň mi to budeš vyprávět :lol: :lol: :lol: v každém případě všem přeju pěkný počasí ne jako loni ten super deštíček :!:
Naposledy upravil(a) Princ William dne 21 dub 2008, 11:44, celkem upraveno 1 x.
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Tak se hlásím na 50% :)

Těch nehezkých padesát procent z toho důvodu, že někdy kolem toho termínu maturuju a možná už bych se mohl začít učit - to je taky důvod proč nebudu pokračovat v jízdě v neděli, ale pokud to jen trochu půjde, samotné Milovice si ujít nenechám...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Tak Romane asi si i mě připiš na seznam na 90% pojedu a chci tam být i do neděle, stan budu mít s sebou :twisted: ...ještě by se mnou měla přijet východočeská eskadra našláplejch a vymazlenejch kombi ala Lukaspd a noell 8)..plus možná další....
Princ William

Cidla píše: ...ještě by se mnou měla přijet východočeská eskadra našláplejch a vymazlenejch kombi ala Lukaspd a noell 8)..plus možná další....
doufám že na podzim dorazíte taky.....chtěl bych bejt Vaše konkurence :lol: :lol: :lol: nebo spíš stát vedle abych se nemusel stydět :lol: :lol:
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Princ William píše:.....chtěl bych bejt Vaše konkurence :lol: :lol: :lol: nebo spíš stát vedle abych se nemusel stydět :lol: :lol:
No pokud na kombajnu uděláš vše co jsi mi povídal tak budem jen tvý chudý příbuzný :twisted: ...ale chtěl bych dorazit i na podzim, ale uvidíme termín no....jinak i v Opavě bychom měly být tam pojedeš? Ale asi ještě né s kombajnem co.... :wink:
Princ William

Cidla píše:
Princ William píše:.....chtěl bych bejt Vaše konkurence :lol: :lol: :lol: nebo spíš stát vedle abych se nemusel stydět :lol: :lol:
No pokud na kombajnu uděláš vše co jsi mi povídal tak budem jen tvý chudý příbuzný :twisted: ...ale chtěl bych dorazit i na podzim, ale uvidíme termín no....jinak i v Opavě bychom měly být tam pojedeš? Ale asi ještě né s kombajnem co.... :wink:
no nevím chtěl bych ale to až bude-li nebude-li nafta s tímhle už ne....přeci jen každej litr na takovejhle štrece bude znát a zrovna kousek to nemám :roll: no uvidíme ale všechno nebude hned tak Vás budu dohánět postupně.....chtěl bych to udělat ve větším stylu než je to teď (i když je pěkná i tahle moje třídvéřovka) ale zase spíš decent. OPC paket a xenony pěkný kola a nabouchanej vnitřek i když (asi bez kůže...na tu nějak nejsou peníze :arrow: možná časem jako výměnou) no a taky zase ze z auta na chůdách udělá nějaká spíše motokára......no doufám že to už bude brzo :!: 8) plánů je spousta ale peněz moc ne......aby taky ne když je všechny projezdím po srazech 8) 8) 8)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Sovičko zkus udělat pro to všechno abys jel, na srazu s tebou byla prča (kdyż pojedeš beru Medovník !!)
Cidlo chlape, v Praze jsi chyběl, holt né všechno vyjde, tak si to můžem vynahradit v Milo :P
Rádi tě zase uvidíme :lol: a samozřejmě rád i poznám osobně jiné Astří členy :lol:
Naposledy upravil(a) Defender dne 21 dub 2008, 12:36, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Defender píše:Cidlo chlape, v Praze jsi chyběl, holt né všechno vyjde, tak si to můžem vynahradit v Milo :P
Rádi tě zase uvidíme :lol: a samozřejmě rád i poznám osobně jiné Astří členy :lol:
No jo nemůžu být všude :wink: ...Holt jsem byl na zápasech a na pražáky jsme narazily až teď takže kdyby to bylo tenhle víkend tak bych tam byl :) ...ale v Milo samo že pokecáme a jak Noell, tak Lukáš mě nejen dohnali v úpravách ale asi už i předehnali :wink: ...holt se musím polepšit..ale doma mám už nastříkanej středovej pane tak v Milo už bude zas něco nového 8)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No takže tam budu zase já jak chudej příbuznej, včera jsem prohrál aukci na kola :( (teda dát za ně 403 EUR to nemůžu) a ten zadní OPC nárazník za slušnou taky nemůžu sehnat (asi nadlidský výkon, ale nevzdávám to) a vlastně zatím nic jinýho nesháním, ach jo :( .
No alespoň tam budou fajn lidi, konec konců jako vždycky na srazech :lol: .
Mobil : 602318645
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No tak já to zkusím... už kvůli tomu medovníku ;)
Třeba stihnu i přední nárazník abych furt nevypadal jak mamlas co má poskládané auto z jiných a neumí to dát do laku.

Už se těším na minibike a draka - sprinty raději přenechám jiným, ale losí test bych si zkusil :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Odpovědět