LESTENIE LAKU

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
blavakivo

Příspěvek od blavakivo »

nazdar chlapci, na mojej striebornej astre som mal kopu škrabancov od kríkov a použil som klasický AUTOPOLIš, flanelovú handricku,trochu tlaku pri ručnom leštení a very gut... :D :D :D
vůne benzinu ist gut...caravan 1,6 16v rv.98 x16xel 160000km
Reklama

pepi08

Příspěvek od pepi08 »

Ja mam tiez cervenu Astru,lestim ju TurtleWaxom cervenym,po umyti auta a vyuseni jemne nanasam spongiou a hlavne treba davat pozor na vsetky plastove veci, z nich toide po zaschnuti tazko dole. Ked to trosicka uschne tak s handrou najlepsie jelenicou lestit a lestit az pokial sa Astricka blyska. :D :D :D
Astra Caravan 1.7 DTi 16V,2002, Y17DT Isuzu,
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

tak takhle naleštil kámoš bmw, prace skoro na celej den Obrázek
Naposledy upravil(a) Leo dne 15 bře 2008, 20:56, celkem upraveno 1 x.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

blavakivo píše:nazdar chlapci, na mojej striebornej astre som mal kopu škrabancov od kríkov a použil som klasický AUTOPOLIš, flanelovú handricku,trochu tlaku pri ručnom leštení a very gut... :D :D :D
Kde se to da koupit? Taky mam po zime "par" skrabancu na aute, ale to je tak kdyz ho clovek porad nelesti v garazi ale denne s nim jezdi do mesta :-/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
fanuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanuc »

A takto som vyleštil ja moje autá :D Tá škodovka má 22 rokov.Bol to reštaurátor laku od TurtleWax.

Obrázek

Obrázek
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Dobrá škodověnka :lol: , ale u tý stříbrný to neni vidět, je to na leštění hrozná barva, já at auto umeju a nebo naleštim tak rozdíl skoro nevidim.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
fanuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanuc »

Ale je to vidieť aj na striebornej.Keď vyjde slniečko,tak je jak nové.Ja Zafiru preleštím vždy dva krát do roka.Aby bola moja duša na mieste :D
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
palix

Příspěvek od palix »

Ale zas je rozdiel, keď je na tej striebornej vosk, alebo sa to umyje len vodou. Potom je tá ochrana laku trošku iná. Ja sa chystám na prezúvanie a umývanie + vosk tento víkend. Dúfam, že počasie bude OK. Už sa teším...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

fanuc píše:A takto som vyleštil ja moje autá :D Tá škodovka má 22 rokov.Bol to reštaurátor laku od TurtleWax.

Obrázek

Obrázek
no tak tak peknú škodovku som este nevidel.... :lol: , si budem muset asi kupit aj ja tu vecičku na ten lak.....
renatka

Příspěvek od renatka »

ahoj, dobrý leštidlo je tempo a ruční automatická leštička. Koupili jsme auto od firmy Hilti a jak oni sundali to jejich logo, tak tam byl vidět jiný odstín.Vzali jsme to tempem a bylo to pryč. Pokud ale budeš leštit, tak ne na sluníčku, to pak tam zaschne a jde to naprd.
Pitman

Příspěvek od Pitman »

Leo píše:tak takhle naleštil kámoš bmw, prace skoro na celej den Obrázek
si delas prdel ne....cim to lestil...to je jak psi kulky :lol:
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Take riadne cierne psie kulky :D :D
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)
Odpovědět