LESTENIE LAKU

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
sportive
Kontaktovat uživatele:

LESTENIE LAKU

Příspěvek od sportive »

Nazdarek astraci..Chcel by som sa Vas spytat ci neviete o nejakom dobro m lestidle..Mam cervenu astricku a chcel by som ju po zime vylestit..Chcem nieco po com bude moja astrulka krasne krvavo cervena taka ako s fabriky:-) Existuje nieco take??A mate niekto nejaku dobru metodu lestenia laku??Diky za kazdu radu
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)
Reklama

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Ahoj, toto téma se zde nedávno řešilo, nicméně doporučuji želvu (turtle), nebo sonax. Pokud máš barvu Magma Red, vybírej leštěnku podle zašlosti barvy. Tato červená dost pouští, tak neber moc abrazivní přípravek. Budeš mít černenej hadr. Většina přípravků má na štítku napsáno, na jaké laky se hodí. Tak hodně štěstí při výběru. :D
hrubost

Příspěvek od hrubost »

vavatko

Příspěvek od vavatko »

já osobně používam turtle wax plus ptfe,nebo MACBRIDE :wink: :wink:
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

nejblbější je stříbrna, člověk ji naleští a vypadá to úplně stejně jako po normálnim mytí
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Leo píše:nejblbější je stříbrna, člověk ji naleští a vypadá to úplně stejně jako po normálnim mytí
No to mas recht! :) ale presto jakou pouzit?
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Porad lepsi stribrna nez cervena, ktera vybledne pekne rychle :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

kdyz sme utoho lesteni tak mam problem,predchozi majitelka mi vypravela pribeh u ktereho jsem se zasmal ato tento : Jednoho dne jsem prisla k autu a byl tam trus od ptaku,tak jsem vzala hadrik a utrela,ale jelikoz to bylo zaschle tak jsem trosicku pritlacila a odrela si lak,jak maji ptaci v trusu drobne kaminky tak to odrela, :roll: :lol: nevite cim to rozlestit?tempem?Vojto prosim porad :) :) dikes
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
palix

Příspěvek od palix »

Majklus píše:kdyz sme utoho lesteni tak mam problem,predchozi majitelka mi vypravela pribeh u ktereho jsem se zasmal ato tento : Jednoho dne jsem prisla k autu a byl tam trus od ptaku,tak jsem vzala hadrik a utrela,ale jelikoz to bylo zaschle tak jsem trosicku pritlacila a odrela si lak,jak maji ptaci v trusu drobne kaminky tak to odrela, :roll: :lol: nevite cim to rozlestit?tempem?Vojto prosim porad :) :) dikes
Náhodou je to pravda ;). Stalo sa to aj mne . Odvtedy - namočiť, odmočiť, spláchnuť... A škrabance opravujem na jar... :evil:
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Soram

Příspěvek od Soram »

Na skrabance Tempopasta pokial nie su velmi hlboke, je aj na stare laky - je ucinnejsia a je aj na nove laky - zabera malo, hlboke skrabance precistit tiez, zafarbit a pripadne navoskovat po case treba zopakovat pokial sa nechce minat prachy na prestriekanie.
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

No Yanek ma tiez cervenu a ma ju krasne lesklu..On vravel ze to lestil sonaxom len neviem akym a v akom stave bol jeho lak predtym..Dufam ze sa mi to podari
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Schumak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schumak »

uz jsme to resili kdysi davno tady ...

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

Tak se koukni na fotky, mam taky cervenou astruli.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...

Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Schumak dikes..Este som sa chcel spytat ako lestite auto..Keby som si zohnal tu lesticku??pocul som ze najlepsie je naniest lestidlo,potom rozprasovacom naniest trosku vody a lestit..zevraj sa vytvori taky film a je to super..neviete co je na tom pravda??

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No tak to už jsme taky řešili, tu leštičku mám doma a dělal jsem to s ní jen jednou, ale nestojí to vůbec za to jí vybalovat z krabice. Nejlíp to vyleštíš rukama :lol:
Mobil : 602318645
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Defender píše:No tak to už jsme taky řešili, tu leštičku mám doma a dělal jsem to s ní jen jednou, ale nestojí to vůbec za to jí vybalovat z krabice. Nejlíp to vyleštíš rukama :lol:
No myslim ze mi ine ani neostane :D
Diky vsetkym za radu.Ak mate niekto nejaku vychytavku, sem snou:-)

Odpovědět