Mám čipovat ve 190 000km???
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
O zárukách jsem se s ním nebavil... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Však máš možnost se zeptat, na tom odkaze co jsem dal na stránky, je jeho telefon..OPC píše:Záruky jsou základ.

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

jaký hovadiny s HTP? dyt ten krám má 3 válce a člověk ho předjede v kopci i na kole bez přehazovaček...OPC píše:No HTP je dělaný pouze na rozjezdy. Sestra ten motor má a můžu potvrdit že takový hovadiny jsem zatím s jiným motorem nedělal. Ale 2.2dti by fabii natrhla prrr na dálnici. Nechceš vyměnit?Já ti dám můj blbej a ty mě tvůj dobrej?

Při rozjezdu je HTp dobrý. Ale k věci. S tím čipem v Brně bych to viděl tak na 70%. Abych řekl pravdu tak auto je táty a jen čekám až ho na mě přepíše, tak jsem zatím opatrnej abych ho nenasral a pak jezdil na koloběžce. Furt mi tvrdí že jemu to stačilo tak proč né mě. Že prej když mám řidičák teprv 4 měsíce tak nepotřebuju závodák. Ale já se nedám 

a jaky mas rok vyroby, pocitam ze kdyz mas DI tak do roku 2000 ? ja mam ten samy motor rv. 98 a tzn. ze to nepujde pres kabel, ale letovanim. A to nedela v Brne.Takze by to chtelo udelat nejaky termin vylozene na letovaniOPC píše:No pánové, takovou salvu proti ABC jsem nečekal, ASI dám na vás a přidám se. Stejně bych jel do Jihlavy, tak se trošku rekreačně projedu. Ale zatím možná. Přeci jen znáte to, v dnešní době: TISÍCKRÁT PROVĚŘUJ A PAK JEŠTĚ RADŠI JEDNOU A PAK KUPOVAT. Asi do toho půjdu.

.
ABC nebrat . Jen vezmou prachy a motor jen zku....vi
Taky jsem čipoval "F"ko 1,7 td u nich a byl jsem velice zklamán
příště už NE