Mám čipovat ve 190 000km???

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

O zárukách jsem se s ním nebavil... :roll:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Reklama

OPC

Příspěvek od OPC »

I těch 15 koní se hodí, ani nevíte jak mě každý ráno štve když jedu po Evropský a rozjíždím se na křižovatce, tak octavie jsou hned pryč a já někde v prrrrrrrr. Ale nejvíc mě serrrr že na mě dotíraj starý favoŘITI. :cry:
OPC

Příspěvek od OPC »

Záruky jsou základ.
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Na rozjezdy by ti chip pomohl - tam jde o ten kroutak dole .... ale hlavu bych si tim nelamal, me taky na svetlech casto protroubi i HTP :)
OPC

Příspěvek od OPC »

No HTP je dělaný pouze na rozjezdy. Sestra ten motor má a můžu potvrdit že takový hovadiny jsem zatím s jiným motorem nedělal. Ale 2.2dti by fabii natrhla prrr na dálnici. Nechceš vyměnit? :D Já ti dám můj blbej a ty mě tvůj dobrej? :D
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

OPC píše:Záruky jsou základ.
Však máš možnost se zeptat, na tom odkaze co jsem dal na stránky, je jeho telefon.. :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

OPC píše:No HTP je dělaný pouze na rozjezdy. Sestra ten motor má a můžu potvrdit že takový hovadiny jsem zatím s jiným motorem nedělal. Ale 2.2dti by fabii natrhla prrr na dálnici. Nechceš vyměnit? :D Já ti dám můj blbej a ty mě tvůj dobrej? :D
jaký hovadiny s HTP? dyt ten krám má 3 válce a člověk ho předjede v kopci i na kole bez přehazovaček... :lol:
OPC

Příspěvek od OPC »

Při rozjezdu je HTp dobrý. Ale k věci. S tím čipem v Brně bych to viděl tak na 70%. Abych řekl pravdu tak auto je táty a jen čekám až ho na mě přepíše, tak jsem zatím opatrnej abych ho nenasral a pak jezdil na koloběžce. Furt mi tvrdí že jemu to stačilo tak proč né mě. Že prej když mám řidičák teprv 4 měsíce tak nepotřebuju závodák. Ale já se nedám :D
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Ja jel v HTPcku jako v nahradnim voze a fakt jede jako drak ... proti tem 1.4 je to delo :twisted: Jestli fakt prahnes po chipu, tak priplat za znacku a nebo pockej jak dopadne skupinka predskokanu v Brne :mrgreen:
maxim

Příspěvek od maxim »

OPC píše:No pánové, takovou salvu proti ABC jsem nečekal, ASI dám na vás a přidám se. Stejně bych jel do Jihlavy, tak se trošku rekreačně projedu. Ale zatím možná. Přeci jen znáte to, v dnešní době: TISÍCKRÁT PROVĚŘUJ A PAK JEŠTĚ RADŠI JEDNOU A PAK KUPOVAT. Asi do toho půjdu. :D
a jaky mas rok vyroby, pocitam ze kdyz mas DI tak do roku 2000 ? ja mam ten samy motor rv. 98 a tzn. ze to nepujde pres kabel, ale letovanim. A to nedela v Brne.Takze by to chtelo udelat nejaky termin vylozene na letovani :wink: .
ASTRA G 2.0Di Caravan ; X20DTL ; Z282 ; Mio A701
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4549
Obrázek
dajin
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od dajin »

ABC nebrat . Jen vezmou prachy a motor jen zku....vi :-( Taky jsem čipoval "F"ko 1,7 td u nich a byl jsem velice zklamán :x příště už NE
ASTRA 1,6 16V X16XEL Combi Elegance

https://www.astra-g.cz/galerie/dajin/
OPC

Příspěvek od OPC »

Já mám rok 2000, srpen. S tou skupinkou předskokanů je uklidnující že by se motor nepodělal jenom mě :D
Zamčeno