Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Ahoj. Mám motor 2.0.di, a na zafiru je to strašně málo-- 82 koní. Mám čipovat ve 190 000km??? Auto budu mít ještě tak 3 roky, takže by se mi to hodilo. A případně co všechno můžu udělat pro maximální výkon. A hlavně u koho to nechat udělat. Moc dík.
Pokud ted motoru slapes hodne na krk aby to jelo a pri zvednuti vykonu bys ho min tocil, tak proc ne. Je otazka zda to motoru skodi nebo ne, ale kazdopadne mu to pri stejnym zachazeni zivotnost nezvysi ...
Tak na ABC radeji zapomen ... to neni ta spravna volba. Ja bych to autiko co nejvic setril a byl rad ze pekne slape s tema kilometrama ... ale je to tvoje volba. Na pruznosti to trochu prida, coz zase znamena vyssi bezpecnost ...
Prosímtě jenom ne ABCčko.... to je hnus... do Brna nás jede víc.. budem to mít asi za 3000,- ... tady je celé vlákno o tom... s týpkem jsem mluvil osobně. Vypadá to že ví co dělá, a hlavně dělá to pořád. Jak pro nové auta, tak pro auta co mají třeba 300 tis. Koukni tady
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No pánové, takovou salvu proti ABC jsem nečekal, ASI dám na vás a přidám se. Stejně bych jel do Jihlavy, tak se trošku rekreačně projedu. Ale zatím možná. Přeci jen znáte to, v dnešní době: TISÍCKRÁT PROVĚŘUJ A PAK JEŠTĚ RADŠI JEDNOU A PAK KUPOVAT. Asi do toho půjdu.
Ja som daval 7000,- u kamoša vo firme. Krutiak mi posunul na hranicu 1500 otacok a zvysil sa priblizne na 259 z pôvodných 185. Ide to teraz super. ja som ho cipoval na 180000 tisic a doteraz som najazdil na čipe vyše roka a pol asi 65000 km bez problemov. Ako spominal ASTRA DTI pokial si zachovas spôsob jazdy tak by sa autu nic nemalo stat. Odpiect sa da aj neupraveny motor. A tomuto motoru to da peknu pruznost.
No ja bych byl trochu skeptictejsi a videl bych to na takovejch 15 koni navrch (motor dava v zakladu cca 90) ... dle serioznich mereni ktery jsem videl. Ale kroutak ve strednich otackach bude urcite prijemnej.
Naposledy upravil(a) AstraDTI dne 13 bře 2008, 22:26, celkem upraveno 1 x.