Jinak u polsky Astry mi osobne vadi ze i s 1.6 je ve 130 silenej rachot. Ale 2004 1.8 nebo 2.2 benzin , pripadne 2.2 diesel by se krasne vesla do planovane investice v peknym stavu a vybave.
No asi volbu vyhraje Hčko v kombíku, motor 1.9 ten silnější. Ale chtělo by to se v ní někde pořádně svézt.zviratko píše:Jelikož jsem dlouhou dobu dělal u OPELa , tak možná budu mít skreslené informace ,ale já osobně bych šel do Astry H s diesel 1,7 ale radši 1,9 , je to už jiné auto .... Co se týká Frontery , tak taky auto radši nebrat , to už radši Q7...
My máme ve firmě v Háčkách akorát 1,7 100PS a 1,9 máme akorát ve Vectrách a taky to nejde špatně a to jsou přitom ty 85kW s šestikvaltem. Tak že si myslím že ti stačí ta druhá silnější a nechat jí třeba chipnoutTrdlo píše:No asi volbu vyhraje Hčko v kombíku, motor 1.9 ten silnější. Ale chtělo by to se v ní někde pořádně svézt.zviratko píše:Jelikož jsem dlouhou dobu dělal u OPELa , tak možná budu mít skreslené informace ,ale já osobně bych šel do Astry H s diesel 1,7 ale radši 1,9 , je to už jiné auto .... Co se týká Frontery , tak taky auto radši nebrat , to už radši Q7...
Q7, tak ta mě taky uchvátila, ale zase je to o penězích, bohužel.... Navíc bych asi dost trpěl, pokaždý když by mi v Praze stále přes týden venku na parkovišti.....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |