Teď když mám 1.8
Antiradar
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
Antiradar
Teď když mám 1.8
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem třeba do desíti něco
no mám problémy hlavně u výpadovky na Jihlavu, když se zaměřim konkrétně na Žďár
a nedávno mě zastavili přímo u služebny nad Konventem, ale to radar neměli, to sem dostal jen kázání, ale jel jsem maximálně 60, vždyť jsem odbočoval ve křižovatce a teptve se rozjížděl (ve dvě ráno)
no dokud mám body, tak mě asi moc věcí nedonutí na těch 49 (50) klesnout
ale pak budu muset

a nedávno mě zastavili přímo u služebny nad Konventem, ale to radar neměli, to sem dostal jen kázání, ale jel jsem maximálně 60, vždyť jsem odbočoval ve křižovatce a teptve se rozjížděl (ve dvě ráno)
no dokud mám body, tak mě asi moc věcí nedonutí na těch 49 (50) klesnout
tak hele antiradar ti možná uchrání peněženku ale zdraví určitě ne, takže jestli spěcháš na hřbitov tak si klidně jeď 
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
šak ony tě pokuty za rychlost zpomalí....new-name píše:myslel jsem třeba do desíti něcono mám problémy hlavně u výpadovky na Jihlavu, když se zaměřim konkrétně na Žďár
![]()
a nedávno mě zastavili přímo u služebny nad Konventem, ale to radar neměli, to sem dostal jen kázání, ale jel jsem maximálně 60, vždyť jsem odbočoval ve křižovatce a teptve se rozjížděl (ve dvě ráno)![]()
no dokud mám body, tak mě asi moc věcí nedonutí na těch 49 (50) klesnoutale pak budu muset
![]()
PS: a jak říkám antiradar Vám nepomůže!!!!
ještě shlédni toto video : http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
třeba ti to pomůže ubrat na rychlosti
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
instruktážní film pro ty mladý co se proháněj po silnicích a myslí si že jim patří celá silnice...Samothe píše:ještě shlédni toto video : http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Tož to já se proženu po silnici, ale musí být na to vhodné podmínky ( pokud možno žádný provoz, žádní lidé, vhodný stav silnice a hlavně když jedu sám a ne třeba s přítelkyní + kde to znám )... Takže odsud podsud
Všechno má své meze, jen si to uvědomit a to je mě teprve 21let ( no... bude... za 9 dní
)
Každopádně je jedno kolik Ti je... Pokud máš hazard v krvi tak s tím nic neuděláš
Každopádně je jedno kolik Ti je... Pokud máš hazard v krvi tak s tím nic neuděláš
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
z astramana si berte příklad,mladej a rozum na pravém místě
i já ve 25 bych se měl někdy stydět
ale krotím se
nedávno jsem potkal na silnici golfa v tjůningu si mě všiml a už mě burcoval k závodění byl večer takže provoz nic moc,ale i tak debílek jsem mu ukázal fakáče a jel si dál klidnou jízdou domů
nedávno jsem potkal na silnici golfa v tjůningu si mě všiml a už mě burcoval k závodění byl večer takže provoz nic moc,ale i tak debílek jsem mu ukázal fakáče a jel si dál klidnou jízdou domů
Me je 9
a taky jezdim pomalu a opatrne 
Ne ba ne
po meste jezdim max 60 asi nema cenu to prehanet protoze stejne nic nenazenes...a jesi nekde budes o 3 min driv tak to asi uz nehraje roli...pokud teda nejedes do nemocnice nebo tak
Takze si taky myslim ze je Antiradar zbytecnost......
Ne ba ne
Takze si taky myslim ze je Antiradar zbytecnost......
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Souhlas ze Antiradar je zbytecnost! Zvlast za ty prachy!
A nechat se zmerit tam kde vis ze merej? Proste hloupost / blbost
Ja si za 3600,- koupil navigaci, nahral do ni databazi radaru a kdyz je predemnou v ceste radar (cca 600m?) tak navigace to zahlasi!
-> spomalim a pohoda
Btw, jinak ja normal jezdim +- 10% podle predpisu, ale policajti to jsou svine
Btw2, kua jsem myslel ze tu budu zastupce mladsi generace ale jak koukam tak mejch 28 let (za mesic a pul) je nadprumer
A nechat se zmerit tam kde vis ze merej? Proste hloupost / blbost
Ja si za 3600,- koupil navigaci, nahral do ni databazi radaru a kdyz je predemnou v ceste radar (cca 600m?) tak navigace to zahlasi!
-> spomalim a pohoda
Btw, jinak ja normal jezdim +- 10% podle predpisu, ale policajti to jsou svine
Btw2, kua jsem myslel ze tu budu zastupce mladsi generace ale jak koukam tak mejch 28 let (za mesic a pul) je nadprumer
-LJ- : Po městě jsem kdysi jezdil do 60km/h místo předepsaných 50Km/h... Bylo to z toho důvodu, že na těch nízko-profilových pneu mě docela proměřoval tachometr, takže když jsem jel 60km/h dle tachometru, tak v skutečnosti to bylo 54km/h, což je v toleranci do 55km/h
Ale po koupi větších disků a nebo přesedlání na zimní předepsaný rozměr pneu jsem zjistil, že tachometr ukazuje skoro přesně ( jen s odchylkou 2km/h )
A ani mě to nedělá problém jezdit předpisově, spíše mě se*e když jedu předepsanou rychlostí a nějaký tuningář je zamnou nalepenej na prdeli 
Ale po koupi větších disků a nebo přesedlání na zimní předepsaný rozměr pneu jsem zjistil, že tachometr ukazuje skoro přesně ( jen s odchylkou 2km/h )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.