Ahoj všichni zhruba pred rokem jsem pujčil "kamaradoj" okolo 70 000 kč
Na směnku ale on porad okdlada vraceni a ze uz mi to poslal pritom mi nic neposlal...a uz mi nejak dosla trpelivost tak jsem se chtel zeptat zda ma nekdo znameho vymahače nebo neco na ten zpusob...klidne smenku prodam....
Pripadne jestli ma nekdo zkusenosti s timto
Díky za info a prosim co nejmin OT
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
ja som kúpil s manželkou pozemok - bol tam nejaký problém a peniaze sme vysúdili o 2 roky. Vyhrali sme súd - ten pán sa odvolal (vymýšľal riadne hlúposti...). Znova sme vyhrali - tak to išlo ďalej, až o 2 roky došiel exekútor a... Predal dom, peniaze si vzal právnik, exekútor, my a ešte nejaké úroky... Pána to vyšlo 2x tak draho, ako nám dlhoval ( veľa z tých 100% naviac boli náklady na právnika a exekútora).
Dostať peniaze späť - to trvá nejakú chvíľu, ale radím robiť to zákonnou cestou, aby nikto na Vás nič nemohol hodiť.
Treba kámošovi pripomenúť, že ak to nevráti, tak to dáte na súd a nevráti 70 tisíc, ale 70 000+ úroky +náklady na právnika, súdy.. Bude to chvíľu trvať, ale peniaze sa podľa mňa vrátia - 70 tis nie je až tak veľa. Ale kamoš už nevráti 70, ale možno 150, 200...
Prajem veľa šťastia.
A ako sa hovorí Božia mlyny melú pomaly, ale isto...
palix píše:ja som kúpil s manželkou pozemok - bol tam nejaký problém a peniaze sme vysúdili o 2 roky. Vyhrali sme súd - ten pán sa odvolal (vymýšľal riadne hlúposti...). Znova sme vyhrali - tak to išlo ďalej, až o 2 roky došiel exekútor a... Predal dom, peniaze si vzal právnik, exekútor, my a ešte nejaké úroky... Pána to vyšlo 2x tak draho, ako nám dlhoval ( veľa z tých 100% naviac boli náklady na právnika a exekútora).
Dostať peniaze späť - to trvá nejakú chvíľu, ale radím robiť to zákonnou cestou, aby nikto na Vás nič nemohol hodiť.
Treba kámošovi pripomenúť, že ak to nevráti, tak to dáte na súd a nevráti 70 tisíc, ale 70 000+ úroky +náklady na právnika, súdy.. Bude to chvíľu trvať, ale peniaze sa podľa mňa vrátia - 70 tis nie je až tak veľa. Ale kamoš už nevráti 70, ale možno 150, 200...
Prajem veľa šťastia.
A ako sa hovorí Božia mlyny melú pomaly, ale isto...
Tyjo taky dobry....diky za zpravu jo asi to bude lepsi pravni cestou....
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
V případě ze bych se rozhodl ji prodat tak bych rad videl kdo ji koupi zatim sem nikoho takovyho nevidel nebo mam asi spatny nebo zadny kontakty Prodat ji za mensi cenu je asi nejrychlejsi cesta no...To vim ale kdo by ji koupil to uz nevim
Tak s tema uz nikdy nic nechci mit diky tam uz jsem to zkousel;) jsou ochotny jako.....no nic ale reklamu maji hezkou
1)porid si aspon 9mm...ona to vyresi za tebe
2)zaplat bande ukrajincu, oni si s nim uz pohrajou
3)taky mu neco vem , nece drazsiho a pak to s nim vymen
4)zavolej novu...
ps:můze se stat, ze kdyz uplatnis nejakou moji radu tak skoncis v lapaku (riziko povolani)
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Leo píše:1)porid si aspon 9mm...ona to vyresi za tebe
2)zaplat bande ukrajincu, oni si s nim uz pohrajou
3)taky mu neco vem , nece drazsiho a pak to s nim vymen
4)zavolej novu...
ps:můze se stat, ze kdyz uplatnis nejakou moji radu tak skoncis v lapaku (riziko povolani)
Jo Novu zkusim - Obcanske judo
-LJ- píše:Ahoj všichni zhruba pred rokem jsem pujčil "kamaradoj" okolo 70 000 kč
Na směnku ale on porad okdlada vraceni a ze uz mi to poslal pritom mi nic neposlal...a uz mi nejak dosla trpelivost tak jsem se chtel zeptat zda ma nekdo znameho vymahače nebo neco na ten zpusob...klidne smenku prodam....
Pripadne jestli ma nekdo zkusenosti s timto
Díky za info a prosim co nejmin OT
Tak kamarade tohle ti fakt nezavidim....nejlepsi je nepujcovat....ja nepujcuju nikomu je to nejjistejsi...
zkus se s nim natvrdo domluvit a dat mu nejaky splatkovy kalendar, ktery proste dodrzi, pokud ne pak k soudu nebo prodat smenku.....
tohle asi uz fakt nebude tvuj kamarad....preju hodne stesti....
lucasek píše:zkus mrknout na www.avp.cz ... třeba ti s tím pomůžou
Díky...zkusim uvidim co se da delat..