zdarec, koupil jsem novou astru. Má samozdřejmě jeden hlavní klíč(zapalování, dveře, kufr), ale k tomu je na klíčence ještě jeden černý menší klíč, který nevim kam se strká. Jestli může být od alarmu, nebo od něčeho takového... Poraďte. Díík
Roman Bernátek píše:zdarec, koupil jsem novou astru. Má samozdřejmě jeden hlavní klíč(zapalování, dveře, kufr), ale k tomu je na klíčence ještě jeden černý menší klíč, který nevim kam se strká. Jestli může být od alarmu, nebo od něčeho takového... Poraďte. Díík
Udělej fotku klíče a hoď jí sem. My Ti to rozlousknem. Já mám malý klíč od zamykání zátky nádrže (myslím že to ale není originál, protože víčko nádrže se mi zamyká už s centrálem).
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Fotku mám, ale bohužel jsem ještě nepřišel, jak se tady dá dát. Ve víčku nádrže zámek nemám, zámek zpátečky taky ne, na střešním nosiči taky žádný nemám. Nikde prostě není. Dík za pomoc
Roman Bernátek píše:Fotku mám, ale bohužel jsem ještě nepřišel, jak se tady dá dát. Ve víčku nádrže zámek nemám, zámek zpátečky taky ne, na střešním nosiči taky žádný nemám. Nikde prostě není. Dík za pomoc
Tak takovej podobnej mám od tý nádrže (zoubky jsou jinak), jen bez tý černý plastový krytky (i když je vidět, že tam taky asi kdysy mohla být). Ale to nic neznamená. Nemáš v kufru někde schovaný příčníky na střechu?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka