Za mě monu doporučit www.autopotahy.o1.cz Moc šikovnej pán,potahy dělá přímo na zakázku ušité jak pro auto,tak pro majilete ( vyšije i jmenuvku a nebo logo na potah ) 100%spolehlivost a kvalita Mám je ve svém už 2 roky a super
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
cca 3500.- kč Jsou ze zátěžové látky,tak se jen tak neprosedí a nekrabatěj se jako nějaké hadráky
Naposledy upravil(a) Capone dne 03 srp 2008, 17:56, celkem upraveno 1 x.
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
má hodně látek a barev na výběr.Jsem se u nich rozhodoval asi půl hodky Hlavně je to vše domácí výroba i jednání.Nic formálního,jako je prodejna po netu a tak + za malej poplatek ti to i nainstaluje
podle mě jsou potahy v autě dobrá věc když jsou to teda dobře udělaný potahy a perfektně pasují... zasraná sedačka např při nakupu nebo prodeji auta by se tobě ani kupujícímu asi moc nelibila
Martin22 píše:podle mě jsou potahy v autě dobrá věc když jsou to teda dobře udělaný potahy a perfektně pasují... zasraná sedačka např při nakupu nebo prodeji auta by se tobě ani kupujícímu asi moc nelibila
nesmi bejt majitel prase
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Odporúčam nechať si poťahy ušiť na mieru. Kúpil som do novej Astry poťahy v predajni z autopríslušenstvom a keď som ich nasadil, tak som zistil, že zadné operadlo na poťahu nie je delené. Bol som nadšený. Ale cesta späť nebola.
duphy píše:holt stane se a je lepsi zku... potah nez sedacku....
jj, bohužel 1. majitel byl asi pěkné hovado, protože mám propálené zadní sedadlo od cigarety a dokonce (a to nevím jak ten de*il dokázal) i tapec na stropě kousek od osvětlení intoše, takže já už to mám vevnitř na prd