Vysoke otacky

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
Risko

Vysoke otacky

Příspěvek od Risko »

Ahoj priatelia.Chcel by som poprosit o radu.mam Opel Astra 1.6 16ventil a mam brutal problem s vysokymi otackami.ked nastartuej,tak otacky su okolo 2100-2300 a neni to ustalene stale mi klesaju a stupaju.Ked sa rozbehnem po par metroch mi blikne kontrolka motora a otacky vyskocia na 4000-4500 a stale sa tak drzia.Bol som aj v original Opel servise,nieco tam nastavil islo to dobre a po 20km sa to znova vratilo.Vie niekto poradit???Dakujem Richard
Reklama

Pico

Příspěvek od Pico »

Príčin môže byť veľa. Keď si bol v Opli, tak to napojili na diagnostiku ? Čo im to ukázalo ? Kamarát podobný problém riešil na Fiate Bravo. Ver - never nikdy ho nevyriešil. Okrem lamda sondy a RJ vymenil všetko, včetne krokového motorčeka. Nechcem ťa strašiť, môže to byť len prkotina ale skús iný servis. Všade sú len ľudia a o tom to je.
Astra II
Trdlo

Re: Vysoke otacky

Příspěvek od Trdlo »

Risko píše:Ahoj priatelia.Chcel by som poprosit o radu.mam Opel Astra 1.6 16ventil a mam brutal problem s vysokymi otackami.ked nastartuej,tak otacky su okolo 2100-2300 a neni to ustalene stale mi klesaju a stupaju.Ked sa rozbehnem po par metroch mi blikne kontrolka motora a otacky vyskocia na 4000-4500 a stale sa tak drzia.Bol som aj v original Opel servise,nieco tam nastavil islo to dobre a po 20km sa to znova vratilo.Vie niekto poradit???Dakujem Richard
Tipnul bych to na lambdu. Zkus ji odpojit, sice Ti to hodí chybu lambdy, ale pokud se motor dostane na správný otáčky, je to stopro ona. :wink:
END
Zamčeno