Vysoke otacky
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Vysoke otacky
Ahoj priatelia.Chcel by som poprosit o radu.mam Opel Astra 1.6 16ventil a mam brutal problem s vysokymi otackami.ked nastartuej,tak otacky su okolo 2100-2300 a neni to ustalene stale mi klesaju a stupaju.Ked sa rozbehnem po par metroch mi blikne kontrolka motora a otacky vyskocia na 4000-4500 a stale sa tak drzia.Bol som aj v original Opel servise,nieco tam nastavil islo to dobre a po 20km sa to znova vratilo.Vie niekto poradit???Dakujem Richard
- Reklama
Príčin môže byť veľa. Keď si bol v Opli, tak to napojili na diagnostiku ? Čo im to ukázalo ? Kamarát podobný problém riešil na Fiate Bravo. Ver - never nikdy ho nevyriešil. Okrem lamda sondy a RJ vymenil všetko, včetne krokového motorčeka. Nechcem ťa strašiť, môže to byť len prkotina ale skús iný servis. Všade sú len ľudia a o tom to je.
Astra II
Re: Vysoke otacky
Tipnul bych to na lambdu. Zkus ji odpojit, sice Ti to hodí chybu lambdy, ale pokud se motor dostane na správný otáčky, je to stopro ona.Risko píše:Ahoj priatelia.Chcel by som poprosit o radu.mam Opel Astra 1.6 16ventil a mam brutal problem s vysokymi otackami.ked nastartuej,tak otacky su okolo 2100-2300 a neni to ustalene stale mi klesaju a stupaju.Ked sa rozbehnem po par metroch mi blikne kontrolka motora a otacky vyskocia na 4000-4500 a stale sa tak drzia.Bol som aj v original Opel servise,nieco tam nastavil islo to dobre a po 20km sa to znova vratilo.Vie niekto poradit???Dakujem Richard

END