Zdravím pánové.
Mám tiež problém se zapojením rádia.Po vytiahnutí kľúča sa neuložia stanice a musim ich znova nastaviť. Čítal som tu že sa má prehodiť červený a žltý káblík. Takže mám na Vás pár otázok.
1-Mám upraviť ISO konektor v aute alebo v redukcii rádia?
2-V konektore (spodnom) auta sú dva červené dráty, jeden je hrubší a druhý tenší - ktorí?
3 - žltý je v strednom konektore ?
Za odpovede vopred ďakujem.
Zap. autorádia.
Zap. autorádia.
Opel Astra G 1.6 16V,r.v.1998
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Konektor z auta nech jak je. Záleží jestli chceš aby ti to hrálo jen se zapnutým klíčem v zapalování, nebo bez. Pokud chceš bez, tak žlutý od rádia připoj na stálých 12V do ISO konektoru (změř si to) a červený připoj na spínaných 12V po zapnutí klíčku.
Pokud chceš aby ti to hrálo, kdy ty chceš a ne jen s klíčkem (myslím že lepší) tak spoj červený se žlutým dohromady za rádiem a připoj je do ISO konektoru na stálých 12V.
Hau ...
Pokud chceš aby ti to hrálo, kdy ty chceš a ne jen s klíčkem (myslím že lepší) tak spoj červený se žlutým dohromady za rádiem a připoj je do ISO konektoru na stálých 12V.

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Není za co... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....