Voda v kúrení

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
glemo
Kontaktovat uživatele:

Voda v kúrení

Příspěvek od glemo »

nazdárek.Mám trochu probllém a potrebujem súrne poradiť.Neviete kde je odtoková hadica z klimatizácie?Pravdepodobne bude upchatá a tečie mi pri zapnutej klíme skondenzovaná voda do intiéru.Keď prepnem vzduch na teplý tak počujem žblnkotanie vody niekde v oblasti výduchov čelného skla a dokonca pri maximálnej rýchlosti ventilátora z výduchu na čelné sklo vytriskuje voda.prosím prosím čo s tým mám robiť.Je teplo a klímu potrebujem.Díkes
Reklama

glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Ok tak už som to našiel.Za motorom tesne za prednou náprafou vystŕka z podlahy interiéru zahnutá gumená hadicaTáto hadica je namontovaná na prírube dvoma torxnýmy šrobami.Stačí ich odšrobovať a vyčistiť nánosy usadenej špiny.Je tam ale hrozne zlý prístup takže najlepšie sa to bude robiť pri zdvihnutom aute.Ja som satiaľ len pomačkal vytŕčajú kus hadice ale prírubu som ešte namal von.Časť vody vytieklavon-tak 2dl.Určite to ale pretože mám pocit že tam ešte nejaká voda je.
Odpovědět