na diagnostike mi vypasalo chybu P0130 Chybi info?
( 2 ) Lambda sonda - zkrat a neviem co presnejsie to je alebo kde moze byt ten skrat.....
chyba v elektronike motora
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Re: chyba v elektronike motora
0130 Regulace mimo rozsah / nesprávný signál sondy 1 (?)hugisss píše:na diagnostike mi vypasalo chybu P0130 Chybi info?
( 2 ) Lambda sonda - zkrat a neviem co presnejsie to je alebo kde moze byt ten skrat.....
Toto je výpis ECU chyby, ale může ti to dělat cokoliv, stejně jako to bylo u mne, zkontroluj všechno co je vidět, EGR, lambda sondy, zasunutí konektorů do těchto věcí, taky to můžou být jenom svíčky, ale klidně to může být i lišta, nebo ti opravdu odešla některá lambda sonda, moc jsem tě asi nepotěšil, ale tak to u Opelu je, bohužel, 100% ti to neřeknou ani v servisu.