Brzdy - obchudek
Brzdy - obchudek
Neznate nekdo nejaky dobry obchudek (internetovy), kde maj nejakou slusnejsi nabidku (kotouce, desky, trmeny, kity,...)?
Opel Astra Coupe Turbo
- Reklama
Re: Brzdy - obchudek
Haha. Jo presne ty chci...jenze 40k je dost penez, takze to budou asi jen kotouce a desky.Zigi píše:Zapomnel jsi dopsat barevny trmeny od vyroby!!!Mike píše:Neznate nekdo nejaky dobry obchudek (internetovy), kde maj nejakou slusnejsi nabidku (kotouce, desky, trmeny, kity,...)?![]()
![]()
BTW Na lakovani trmenu tu je jinej thread.
Opel Astra Coupe Turbo
-
- Kontaktovat uživatele:
kup si od Ferroda.... davaj slevu kdyz si toho od nich koupis vic a je to kvalitni... nebo Bremba, ty jsou taky super ale... drazsi a nevim jak to maj se slevama.Mike píše:Haha. Jo presne ty chci...jenze 40k je dost penez, takze to budou asi jen kotouce a desky.Zigi píše:Zapomnel jsi dopsat barevny trmeny od vyroby!!!Mike píše:Neznate nekdo nejaky dobry obchudek (internetovy), kde maj nejakou slusnejsi nabidku (kotouce, desky, trmeny, kity,...)?![]()
![]()
BTW Na lakovani trmenu tu je jinej thread.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

No fajn, ale prave bych potreboval vedet, kde ty slevy maj...xpolstarekx píše: kup si od Ferroda.... davaj slevu kdyz si toho od nich koupis vic a je to kvalitni... nebo Bremba, ty jsou taky super ale... drazsi a nevim jak to maj se slevama.
Kdyby nekdo mel odkaz na nejaky testy brzd, tak bych se taky nezlobil...

Opel Astra Coupe Turbo

díky za první příspěvek,cenu nevíš?a to seženou samozřejmně zase jen přes opel?tak to je zase o ničem,Plzenský opel
i tu baterku budu holt řešit přes Prahu,nejspíš,jestli víš cenu,zajímá mně,jinak destičky tam mám šest měsíců nový,a né žádné srágory,nějaké lepší a dražší,se juknu na krabičku,chápu,nové kotouče,nové desky,tedy kotouče mám zcela rovné,žádné hrany,jen ta jejich tlouštka je již na hranici opotřebení 

cena sady na předek (kotouče+desky) = 4000 kč v oplupepca píše:díky za první příspěvek,cenu nevíš?a to seženou samozřejmně zase jen přes opel?tak to je zase o ničem,Plzenský opel![]()
i tu baterku budu holt řešit přes Prahu,nejspíš,jestli víš cenu,zajímá mně,jinak destičky tam mám šest měsíců nový,a né žádné srágory,nějaké lepší a dražší,se juknu na krabičku,chápu,nové kotouče,nové desky,tedy kotouče mám zcela rovné,žádné hrany,jen ta jejich tlouštka je již na hranici opotřebení
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hledej šmudlo
http://katalog.mjauto.cz/

Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
díky,tak jsem tam juknul,destičky ATE mám na předku půl roka,kotouče jsem tam nyní též hledal,ale nenašel jsem tam můj obsah,ani konově to tam není,možná jsem se překouklHappy píše:Hledej šmudlohttp://katalog.mjauto.cz/