17" alebo ostat pri 16"
-
- Kontaktovat uživatele:
17" alebo ostat pri 16"
Caffte...mam takuto otazku...pred nedavnom som presiel z 15" diskov na 16", ateraz mam moznost kupit za dobru cenu 17" origos z OPC, ktore sa mi velmi pacia...ale zaujimalo by ma ci by som citil rozdiel v pruznosti auta, myslim ci by auto bolo citelne lenivsie na tych 17"...a este by ma zaujimalo, ake mate so 17" diskami skusenosti....dik
- Reklama
lenivejsie by to rozhodne nemalo byt - aspon to nespoznas pokial nemas 1.2 motor
ked mas sirku disku rozumnu tak tam dostanes aj gumu 205-ku a tu mas asi aj na 16kach takze v tom nebude problem. Kazdy argumentuje tym ze ked pouzije sirsiu gumu ako sa zvysi odpor a podobne ale pritom ovela dolezitejsie je napriklad hustenie pneu, material pneu.
Jedine nizky profil nebude taky komfortny ako na 15kach ale zase to bude sediet v zakrutach a lepsie bude brzdit. Ked to mas moznost za dobru cenu zohnat a mas to aj s pneu tak nevahaj, sny si treba plnit

ked mas sirku disku rozumnu tak tam dostanes aj gumu 205-ku a tu mas asi aj na 16kach takze v tom nebude problem. Kazdy argumentuje tym ze ked pouzije sirsiu gumu ako sa zvysi odpor a podobne ale pritom ovela dolezitejsie je napriklad hustenie pneu, material pneu.
Jedine nizky profil nebude taky komfortny ako na 15kach ale zase to bude sediet v zakrutach a lepsie bude brzdit. Ked to mas moznost za dobru cenu zohnat a mas to aj s pneu tak nevahaj, sny si treba plnit

Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
No myslim ze skor prefoteny technicky..petko138 píše:noo mysllim ze to riesit asi nebudem...kaslem na to..aj tak by som asi nic nevyriesil...asi budem so sebou vozit stale rezervnych 500 SKK

CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni