sedadlo ridiče

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

sedadlo ridiče

Příspěvek od dj.chicken »

ahojky kolegove...mam problem s posouvanim sedadla ridice...nejde posunout ani za boha...zkousel jsem to po dobrem i po zlem a mam za to ze se mi tam musel nekde v kolejnicce seknout strep z toho rozbiteho okynka...prava kolejnice vypada ze by jela a le ta blize dverim je proste jak prilepena...tak jsem chtel radu..zkousel jsem jestli treba to posouvatko neni sekle ale nejni...takze to je v kolejnickach...muzu ty kolejnice oddelat od karoserie i se sedadlem a nemit strach ze mi bouchne airbag v sedadle..? z toho mam nejvetsi strach ale pokud se nad tim zamyslim tak cidlo na airbag by melo byt prece ve dverich...no kazdopadne pockam na nejake zkusenosti a pak se do toho pustim... :wink: predem moc dekuju...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

odpoj baterku a apak demontuj sedačky, je to chyba v zámcích toho posouvání, nezvedaj se uplně nahoru, taky se mi to stalo....nejhorší bylo že to bylo v poloze uplně u volantu a já nemoch ani odjet :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

mam jeden malinky problem u spolujezce.Sedadlo,kdyz na nem sedim se jakoby trochu pohybovalo,je to jen takove nepatrne.Nejde to sedadlo nekde "utahnout"? Nemyslim samozrejmne kolejnice,ale neco jineho.Jinak me to ani moc netrapi,preci jen tam nesedim...
Odpovědět